Lalatović zadovoljan pripremama

Autor: Beta Beta
ponedeljak 17.07.2017.
16:20
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je zadovoljan pripremama ekipe u Sloveniji.

Beta/FK Čukarički/Ds
Beta/FK Čukarički/Ds

Povezane vesti

Čukarički se prve dve nedelje jula pripremao u Sloveniji gde je odigrao pet kontrolnih mečeva. U prvom duelu Čukarički je odigrao bez golova protiv Dinamo Tbilisija, a u četiri meča je pobedio Tosno (3:1), Amkar (1:0), mađarsku Nidjirhazu (2:1) i slovenačku Rogašku (2:0).

"Sve ekipe imaju vrline i mane, pa i mi. Atmosfera u ekipi je odlična, igrači su u usponu forme i korektno su odigrali svih pet utakmica u Sloveniji. Nismo imali tamo lake mečeve, protivnici su, između ostalih, bili ruski prvoligaši Tosno i Amkar, Dinamo Tbilisi iz Gruzije, ali i u prvenstvu nas čekaju teški protivnici. Zadovoljan sam i efikasnosću i defanzivom", rekao je Lalatović za klupski sajt.

Lalatović je rekao da ne može da izdvaja pojedince po učinku na utakmicama, jer je Čukarički jak kao kolektiv.

"Igrači su trenirali odlično, a zadovoljan sam i ponašanjem. Kako sad stvari stoje, u prvom kolu prvenstva ne mogu da računam na Marka Docića, Darka Zorića i Nemanju Radonjića za kog ćemo još videti", naveo je on.

Lalatović je dodao da zna "70 odsto" startne postave za prvu utakmicu domaćeg prvenstva.

Govoreći o pojačanjima, Lalatović je rekao da su Đorđe Crnomarković, Nikola Drinčić i Aleksandar Kirovski došli na vreme za početak priprema, a da se Darko Puškarić priključio ekipi pre 15 dana, ali da su svi dobro prihvaćeni i da su se lepo uklopili.

On je podsetio da su ekipu napustili Dragoljub Srbić i Aleksandar Jevtić i da bi u ekipu mogli da dodju jedan krilni igrač i napadač.

Novu sezonu u Super ligi Srbije Čukarički počinje u petak od 20 časova u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Monday, 17.07.2017
18:12

Čuka je dovela Sasu Jovanovica iz Mladosti i Mudrinskog iz Spartaka, mislim da posle Partizana imaju najjaci napadacki tandem Ozegovic - Mudrinski

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 17.07.2017
17:03

Kad vidim ovu poltronsku njušku, život mi se smuči...