Lalatović zadovoljan, ali ističe: "Nećemo da budemo prvaci"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.08.2019.
11:19
Izvor: Sportske.net

Trener Vojvodine govorio je nakon nove pobede svog tima u Superligi Srbije.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Vojvodina je u šestom kolu savladala ekipu Proletera i tako nastavila seriju bez poraza od starta šampionata (5 pobeda i remi).

U sedmom će se, narednog vikenda, sastati sa ekipom Crvene zvezde, a Lalatović ističe da mu je drago što njegova ekipa posle pobede ide na megdan šampionu.

On dodaje i da cilj Voše ove sezone nije titula.

"Drago mi je što smo pobedili pred derbi protiv Crvene zvezde, iako opet ponavljam da mi ne težimo tome da postanemo prvaci, jer nas to ne zanima. Naša obaveza je da navijače obradujemo time što ćemo, posle nekoliko godina, Vojvodinu odvesti u Evropu, jer Vojvodina kao klub, ovi navijači i ovaj grad apsolutno zaslužuju da imaju predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope", rekao je Lalatović.

Ekipa sa "Karađorđa" je doživela velike promene ovog leta, na bolje.

"Gde sam bio trener, postavljao sam se tako da je sve osim pobede – neuspeh, te to prenosim na svoj tim.

Ovo je skoro isti tim koji je prošle sezone bio osmi, a sad je prvi. To nije moj kvalitet, već kvalitet tih igrača, ali čovek samo treba da zna da ih probudi i da im vrati samopouzdanje. Kod mene na svakom treningu moraju da pobede, a kamoli na utakmici i publika to prepoznaje i prati.

U dosadašnjih šest odigranih utakmica, imamo pet pobeda i samo jedan remi i to je ono što me jako raduje. Očekujem spekatkl sledećeg vikenda, kada ovde bude došla Crvena zvezda, jer ovi igrači su zaslužili da bude pun stadion. Ja sam navikao na takav pritisak, a ukoliko žele da napreduju i idu dalje, na to moraju da se naviknu i igrači
", dodao je Nenad Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 25.08.2019
15:36

Pa naravno skloniće se Zvezdi.. Da smo pravna država za ovakvu izjavu bi bio sudski gonjen..

avatar
Man united
Monday, 26.08.2019
22:24

Да смо правна држава, ти би за овакве тврдње био позван на информативни разговор... Сваки дан трујете народ и потпирујете мржњу вашим болесним измишљотинама. Има ли границе безобразлуку? Озбиљно питам.

avatar
Man united
Wednesday, 28.08.2019
22:46

Па, не игра управа, него играчи. Шта има управа да се склања? То је неко рекао у афекту тада. Само не видех да су нам се тада 'склонили'. Војводина је иначе кроз историју ривал против кога просипамо много бодова.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 28.08.2019
19:38

Nismo mi rekli da ce se Vojvodina skloniti Zvezdi, vec njena uprava.
Njihove reci su "zbog ovoga imamo da pustimo Zvezdu" ne nase.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 25.08.2019
14:31

Lalatović kaže da ih u vojvodini ne zanima titula već samo izlazak u kvalifikacije za LE. Inače napadač vojvodine Matić je u prvih 5 kola dobio 3 žuta kartona, a protiv Proletera i četvrti, kažu oni koji su videli da nije zaslužio žuti, ali zbog tog žutog kartona nema pravo da igra protiv zvezde. Hoće li neko možda kaže da je sudija tim kartonom hteo da ošteti vojvodinu protiv Proletera ili je možda pripremao zvezdi gostovanje u Novom Sadu ili Matiću čistio kartone da bude spreman za takmičarske utakmice. Sad mi i dalje pričajte o regularnosti vojvodine, zvezde i ostalih njenih klubova.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 25.08.2019
14:26

Vojvodini titula nije preka, ali Zvezda je za sve timove u Super Ligi nepromostiva prepreka.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 25.08.2019
14:26

Lalate brate nas, tako treba da voli Zvezdu svaki pravi Zvezdas.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 25.08.2019
14:07

Navijači vojvodine, ko vam sada smeta da se borite za titulu? Jel vojvodina klub ili je filijala da joj nije važno da pobedi zvezdu? Hoće li Lalatović dobiti otkaz nakon ovakve izjave ili je to stav celog kluba? Jel ste tako mislili da sa zvezdom spasite srpski fudbal? Navijači zvezde, jel ćete da uživate u pobedi nad vojvodinom, jel će opet neki zvezdin rezervista da vas oduševi ili će neko možda upravo na toj utakmici još neki standardni igrač zaslužiti poziv za reprezentaciju? Šta vas briga, važne su pobede, rekordi, titule, Evropa, pare, a nije bitno kako do njih. Moral, čast i obraz ćete odbraniti i obeliti nakon izvesne vremenske distance sa ovih događaja pričama kako je Partizan nameštao utakmice, kako mu je vojvodina bila filijala kao i cela liga, kako je cela država stajala iza njega, a sve bilo protiv vas.

avatar
Man united
Monday, 26.08.2019
22:27

Ти си лично пре неки дан тврдио како Војводина није ничија филијала. Данас већ друга прича. Договори се са собом прво коју причу ћеш да фураш. Не може и једно и друго. Да није смешно. било би жалосно.

avatar
Man united
Saturday, 31.08.2019
17:07

Погледај шта си писао 21. августа. на вест о томе како сте појачали 'Звездину филијалу'. Тада су великим словом били уписани код тебе. Сада је већ друга ситуација у питању. Значи, или си подвојена личност или још неко користи твој налог. Има и трећа опција. Али нећу написати јер ми можда не би одобрили коментар.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 30.08.2019
22:27

Uf, uf, uf, uf...možeš li malo bolje nešto da smisliš? Odavno tvrdim da je vojvodina zvezdina filijala. Žalosno je koliko vi imate pamćenje odnosno koliko nemate.

avatar
REVØLT
Sunday, 25.08.2019
12:34

Definitivno i njega treba voditi pre svakog meca sa igracima na kontrolu...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 30.08.2019
22:29

Njega treba izučavati, ipak je on specijalni primerak njihove vrste. Takav se rađa samo jednom u hiljadu godina.

avatar
REVØLT
Saturday, 31.08.2019
16:53

Lala(t) ce da nam posluzi kao (materijal za) dodatni pelcer:-D

avatar
Offside
Sunday, 25.08.2019
12:03

Prijatelji sacekajte utakmicu naseg Partizana sa Vojvodinom!
Onda treba gledati izjavu ovog coveka!
Skakace po konferenciskoj sali,pretiti svima redom,onda ce biti naostren.
Sada igra protiv tima koji ne sme da pobedi i zato su izjave ovakve ali kada bude igrao protiv Partizana...
Svuda u svetu vec sada bi bio nezaposlen posle ovakve izjave ali heej DOBRODOSLI U SRBIJU!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 25.08.2019
11:49

zvezda je javoru oba gola dala po sredini gola, dok je javor šutevima iz šesnaesterca zvezde zagrevao borjana - predsednik javora bivši član zvezdine uprave. zvezda je radničkom dala prvi gol tako što je njen igrač ostavljen sam na petercu od 3 igrača radničkog koja su bila u neposednoj blizini, a golman radničkog nije ispružio ruke jer je lopta opet ušla po sredini gola, drugi gol zvezde nakon prekršaja koji sudija nije dosudio, a štoper radničkog nije ni uklizao na odbijenu loptu. Zatim je zvezda bespotrebno odložila meč na Voždovcu, da su u pitanju bili javor, radnički, mladost, spartak, vojvodina najverovatnije ne bi odložili...Zatim golman mladosti ne pruža ruke kod slobodnjaka vulića, a kod drugog gola odbrambeni igrač mladosti usmerava jevtovića da uđe unutra i ima otvorenu poziciju za šut za novih 2:0. U Subotici su pustili vulića da uhvati zalet i šutira bez bloka opet po sredini gol - kažu gol kola, na 1:1 spartak dozvoljava zvezdi da igra na kontranapade, protiv Partizana igraju bunker sa svih 10 igrača u polju u svojih 30m i posle jedne od takvih kontri dva igrača zvezde sami na penalu, a dva igrača spartaka se međusobno čuvaju ulazeći u sopstveni gol za potpuni preokret. Ali šta znaju deca šta je najbolji golman Evrope pa mu šutiraju s centra, a on uvlači loptu u svoj gol za 2:2. Samo što je zvezda izvela centar dva igrača spartaka su se "spetljala" te je TomaNe imao stopostotnu šansu koju je promašio, poslednjih 10 min, nervoza se uvlači, pa igrači spartaka izlaze da igraju presing kod kornera na zvezdinoj polovini, a na toj strani autoput za zvezdinog beka za 3:2 za zvezdu. borjan je još jednom kiksnuo i da žander nije spasio spartak bi možda i morao da krene i s golmanom u napad po pobedu u nadoknadi vremena. Onda opet odlaganje utakmice i to opet u Beogradu protiv Čukaričkog, ah ti privatni klubovi baš prave probleme zvezdi, pitam se zašto ne i ostali sem Partizana. Sada trener vojvodine i bivši zvezdin kapiten i trener sa čela tabele kaže da ga titula ne interesuje, po istoj onoj matrici iz Niša gde je bivši potpredsednik zvezde, a sada predsednik radničkog govorio da ga titula ne interesuje ili poruke podrške zvezdi pred evropske utakmice iz Vranja da ne brinu za utakmicu i protiv njih. Navijači zvezde, uživajte u nikad jačoj zvezdi u novijoj istoriji u novim rekordima i nemojte da zaboravite da ponesete transparent "Ne treba nam plaćena titula" jer je jeftinije dogovoriti nego platiti.

avatar
REVØLT
Sunday, 25.08.2019
11:31

Krajnje sramotna izjava koja bi u normalnim vremenima dovela do momentalnog otkaza. Jedno je da kazes da ne razmisljas o tituli, ali, da izjavis da te to ne zanima...

avatar
Offside
Sunday, 25.08.2019
12:04

Da smo normalna zemlja,sa normalnim fudbalom i uslovima u njemu on ne bi iz iste ove sale u kojoj je davao intervju izasao a otkaz bi mu bio urucen...
ALI da jesmo normalna drzava ali posto nismo...

avatar
RašaNoviSad
Sunday, 25.08.2019
12:39

on jako dobro zna ko će uzeti titulu u narednih deset godina( a znaju i svi ostali samo mudro ćute)