Lalatović zadovoljan, a zašto je Milovanović izveo kombinovan sastav protiv Radničkog?

Autor: Beta Beta
subota 09.03.2019.
23:34
Izvor: Beta

Zanimljiva odluka Neška Milovanovića.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su pred domaćom publikom Mladost iz Lučana sa 1:0, u 26. kolu Super lige Srbije. 

"Čestitao bih ekipama na prikazanoj igri po jako teškom terenu. U jakom smo ritmu, za 14 dana treba da odigramo pet utakmica, a kako smo se u sredu ispraznili mi protiv Partizana, tako se i Mladost ispraznila protiv Zvezde. Iako mi je ekipa umorna, vi znate da ja nisam u situaciji da mnogo rotiram, pa to nisam učinio ni danas. Mislim da smo bili bolji baš za taj jedan gol. Oni su u prvom poluvremenu imali neke svoje šanse, mi smo u nastavku mogli da rešimo meč preko Nikodijevića i Čumića, ali na kraju je rezultat realan", rekao je trener Nišlija.

Lalatović je rekao da je zadovoljan zbog devete uzastopne pobede i dodao da se ekipa okreće meču četvrtfinala Kupa Srbije protiv Vojvodine.

Trener Mladost Nenad Milovanović čestitao je Radničkom na pobedi, protiv kog je izveo kombinovan sastav.

"I mi i Radničiki u sredu imamo teške utakmice u četvrtfinalu Kupa Srbije. Mi smo danas u kombinovanom sastavu pokušali da se nadigravamo sa Radničkim, jer sam želeo da odmorim neke igrače za taj Kup. Mislim da je publika danas imala šta da vidi. Bilo je dosta lepih akcija, a i gol domaćina postignut je na efektan način. Radnički je bio bolji za taj jedan gol i ja mu čestitam na trijumfu. Mi smo u prvom poluvremenu imali nekoliko dobrih akcija, nažalost nismo uspeli da ih realizujemo, ali nemamo sada puno vremena da žalimo jer moramo da se koncetrišemo na Kup i meč sa Spartakom", kazao je Milovanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 10.03.2019
14:04

Sreca pa Partizan nije igrao sa kombinovanim inace bi crveni mediji I gani napravili bunu na dahije....mzd ne u ovom, all u nekom od ranijih prvenstava, da sigurno!

avatar
saka7903
Sunday, 10.03.2019
08:02

Zato sto covek igra kup utakmicu koja mu je bitnija od ove