Lalatović "za dlaku" izbegao topovski udar!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.04.2019.
19:18
Izvor: Sportske.net

Trener Radničkog iz Niša umalo pogođen topovskim udarom prilikom izlaska sa terena stadiona u Humskoj.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Početkom marta trener Radničkog iz Niša istrpeo je verbalne napade od strane navijača Partizana, a večeras se otišlo korak dalje.

Pristalice Partizana ubacile su topovski udar pred tunel koji vodi ka svlačionicama u momentu kada je Nenad Lalatović napuštao teren posle prvog poluvremena.

Tek što je Lalatović ušao u tunel pirotehničko sredstvo eksplodiralo je na atletskoj stazi, a na snimku možete videti da su i arbitri bili jako blizu.

Kakav je efekat imao ovaj topovski udar najbolje svedoči reakcija sudije Jovanovića kojem je lopta ispala iz ruke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Thursday, 18.04.2019
09:06

И ви говорите о недосуђеним фауловима за Партизан. Па због овог се у нормалним земљама лети из такмичења и то на дужи период. И плус сте већ кажњени у првенству. Да не говоримо да је стварно неко могао да страда. Иначе топовски удари су све време утакмице грували као на ратишту, једно време сам бројао па сам касније престао. Срамота за такав клуб, за организацију, за град. И видећете, у Нишу ће опет навијачи Партизана правити проблем, биће разбијања столица као и увек и т.д...

avatar
Čerek B.
Wednesday, 17.04.2019
21:55

Da je isključen prije kraja prvog poluvremena, ne bi ga gadjali. Povratak kralja tako rezonuje, a kad on tako kaže, onda je istina, nema dalje. Još malo pa imate duplu krunu.

avatar
ZubA
Wednesday, 17.04.2019
20:02

Ladno coveka gadjali topovskim udarom. Pa za ovo treba da se kazne sa bar 3 4 utakmice odmah i debelo po dzepu. I jos da se nadje ovaj koji je bacio da popije prijavu neku. Da je covek 2 sekunde duze ostao na terenu pa u glavu bi ga pogodio sigurno.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 17.04.2019
19:56

Lalate legendo, ovakvi potezi samo govore da radis pravu stvar

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 17.04.2019
19:29

Samo bezveze hrane trola.