Lalatović: "Utakmice dobijene na papiru su najteže"

Autor: Beta Beta
petak 19.10.2018.
16:49
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da njegova ekipa mora oprezno da uđe u meč protiv Zemuna, istakavši da su utakmice dobije na papiru uvek najteže.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

"Ono što sam poručio i mojim igračima jeste da maksimalno oprezno moramo da uđemo u utakmicu sa Zemunom jer je taj klub upravo protiv Crvene zvezde, koja je bila u najjačem sastavu, pokazao o kakvom se timu radi. Imali su do 90. minuta bod u džepu, a to protiv Zvezde sa Boaćijem, Marinom i ostalima, pokazuje da ekipa ima kvalitet", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog sutra će dočekati Zemun u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

Radnički je treći na tabeli domaćeg šampionata sa 24 boda, koliko ima i drugoplasirani Partizan. Zemun trenutno zauzima 13. poziciju sa devet osvojenih bodova iz 11 mečeva.

Lalatović je kazao da Zemun ne zaslužuje da bude na mestu koje trenutno zauzima i da je siguran da će brzo napredovati na tabeli.

"Nema opuštanja. Cilj je da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i da obradujemo naše navijače. A to ćemo jedino uspeti ako maksimalno ozbiljno pristupimo svakom duelu, ne smemo se opustiti i moramo biti motivisani jer sam uveren da ćemo preko puta imati izuzetno motivisane Zemunce", rekao je Lalatović.

On je naveo da je atmosfera u timu veoma dobra, pobednička, i dodao da mali problem ima sa Petrom Grbićem koji je povredio zglob.

"Vuče povredu već deset dana, od utakmice iz Lučana kada ju je i zadobio. Počeo je da trenira ali nije spreman stoprocentno. Na sve igrače sem njega mogu da računam", rekao je Lalatović i pozvao navijače da dođu na "Čair" u što većem broju.

"Potrebna nam je podrška jer je najteže dobiti ovakve utakmice, dobijene na papiru. Zemun je veoma dobar tim", istakao je trener niške ekipe.

Nenad Lalatović je prokomentarisao i danas izvučenog protivnika u osmini finala Kupa Srbije.

"Zemun je u fokusu, ali kada je reč o Budućnosti iz Dobanovca u Kupu, izvukli smo na papiru dobrog protivnika. Ali, kada se setim da smo prošle godine ispali od Zlatibora... Opuštanja nema. kup je specifično takmičenje ako nemate dan i promašite puno šansi, pritom na malom i ne baš dobrom terenu, može svašta da se desi. Moramo biti maksimalno ozbiljni ako želimo da se plasiramo u četvrtfinale", rekao je on.

Utakmica Radnički - Zemun igra se sutra od 19.00 na "Čairu", na kojem Radnički ove sezone još nema poraz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke