Lalatović: "Ubacuju nam lopte da ne postignemo gol, raduju se remiju kao da je 5:0..."

Autor: Beta Beta
petak 05.04.2019.
16:11
Izvor: Beta

Nišlije nisu uspele da zabeleže pobedu u Šapcu, a strateg "Reala sa Nišave" imao je niz zamerki domaćinu.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da njegova ekipa ima veliki motiv da regularni deo takmičenja u Superligi Srbiji završi pobedom protiv Bačke i da najbolji način dočeka "paklenu sedmicu" i mečeve protiv Crvene zvezde i Partizana.

"Bačka se bori za opstanak i svaki bod im je neophodan na tom putu. Gledali smo njihov meč protiv Crvene zvezde koji su odigrali u sredu. Primili su dva brza gola i posle nisu mogli da se vrate, ali uočili smo i mnoge dobre stvari u njihovoj igri. Imaju odlične napadače, koji mogu da budu veoma neprijatni ako im se otvori prostor i to ćemo morati da sprečimo", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog u nedelju od 17 sati dočekuju Bačku u utakmici 30, poslednjeg kola regularnog dela Superlige Srbije.

"Igramo kod kuće, imamo veliki motiv da ovaj regularni deo završimo pobedom i na najbolji mogući način uđemo u paklenu sedmicu u kojoj nas čekaju dueli sa Crvenom zvezdom u plejofu, Partizanom u Kupu, a onda sa Partizanom ili Čukaričkim u plejofu", rekao je Lalatović.

Trener Radničkog je pozvao navijače da u nedelju dođu na Čair i ekipi "daju krila" pred najvažniji deo sezone.

Lalatović se osvrnuo i na utakmicu u prošlom kolu koju je njegova ekipa odigrala bez golova protiv Mačve i na taj način prekinula niz od 11 pobeda u ligi.

On je naveo da mu je žao što Radnički nije osvojio sva tri boda.

"Bili smo bolji, ali nažalost nismo uspeli da postignemo pogodak. Oni su 'poginuli' na terenu za taj bod. Jedina želja im je bila da nam prekinu pobednički niz. Bili su veoma grubi, Lazar Ranđelović je doživeo ozbiljnu povredu, pred kraj su ubacivali po dve lopte na teren kako bi nas sputali u nameri da damo gol, a posle meča su se radovali kao da su pobedili 5:0, a to je najbolji pokazatelj koliko je Radnički dobar ove sezone", rekao je Lalatović.

On je istakao da nije zadovoljan rezultatom u Šapcu, ali da mora biti zadovoljan činjenicom da je njegova ekipa upisala samo jedan poraz.

"To verovatno nijedna generacija Radničkog neće ponoviti u narednih 50 godina", rekao je Lalatović.

Lalatović je, na kraju naveo, da su "grubu igru Mačve u sredu povredama platili" Đorđe Crnomarković  i Lazar Ranđelović.

"Još ne znam hoće li biti spremni da igraju u nedelju. Saša Stojanović se tek vratio na teren, bio je odličan u Šapcu, ali sada će ponovo morati na pauzu jer se povredio na treningu. U svakom slučaju nas protiv Bačke zanimaju samo tri boda i daćemo sve od sebe da ih osvojimo i da napunimo baterije pred mečeve u kojima će se odlučivati o trofejima u ovoj sezoni", zaključio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke