Lalatović u neverici: ''Srećo, gde si?''

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.06.2017.
21:17
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Posle današnjih 2:2 protiv Makedonije u drugom kolu Evropskog U21 prvenstva, selektor reprezentacije Srbije Nenad Lalatović nije imao šta da zameri svojim igračima.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kao i protiv Portugala, srpski ''Orlići'' su propustili veliki broj prilika, posle prvog poluvremena su imali vođstvo, ali su u finišu morali da spašavaju i jedan bod.

Doduše, milimetri su naš tim delili od trijumfa u nadoknadi vremena, kada je šut Andrije Živkovića zaustavila stativa.

U prvoj reakciji posle meča sa Makedoncima, selektor Nenad Lalatović je u više navrata naglasio da naš tim ponovo nije imao sreće.

''Mislim da nismo imali sreće, jer primiti gol iz jedanaesterca...Igrali smo svih 90 minuta, ponovo smo promašili veliki broj prilika i sreća definitivno nije bila naš saveznik. Da smo je imali malo više samo u prvom poluvremenu, ova utakmica bi bila rešena.

U obe utakmice smo propustili mnogo šansi i onda, kako to biva, sledi kazna. Ponovo kažem, sreća nije bila uz nas, jer kako drugačije opisati onu situaciju iz 92. minuta kada je Živković uputio udarac a lopta pogodila stativu. Nemam šta da zamerim mojim igračima, mnogo su hteli, mnogo su želeli, ali...'',
istakao je Lalatović, a prenosi sajt FSS.

On je u razgovoru sa novinarima obrazložio i prve dve izmene. Gajića je izveo već u poluvremenu, a Marka Grujića početkom drugog.

''Gajića sam morao da zamenim u poluvremenu zbog udarca koji je dobio, Grujića jer je imao žuti karton i pretio mu je crveni. Jednostavno, kada vi napadate sve vreme i primite gol iz jedanaesterca koji se svirao kako se već svirao, onda... Bili smo bolji i zaslužili smo više'', zaključio je Lalatović.

--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Wednesday, 21.06.2017
00:16

Odmah nista ne valja! Sevcenko se raspisao u fulu... Odavno nismo razbili neke ekipe ovako. Prvu utakmicu je VMS poklonio gol. Uopste ni to nije bitno. Momci su se cimali i nema sta da im se zameri. Jedino sto stvarno imamo problem sa spicem i to je jedino sto je ovaj momak tacno rekao. Ovo ostalo ne sve piskaranje i nista vise. Nasao bi ti i Mesiju i Ronaldu mane da su nasi. Posto si takav... A ako Muslin ode u tu Rusiju neka ispostuje ovo sto je poceoo a onda neka skupi petlju i spoji ove momke sa SMS-om, Tadicem, Maticem, Rajkovicem, Mitrovicem i Nastasicem. I neka puca pun gas! Ovi klinci ce svi igrati u svojim ekipama i nece niti zime! Lalatovicu svaka cast za napad na oba protivnika.

avatar
The Real Man
Tuesday, 20.06.2017
23:59

Ovom uvek neko drugo kriv.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 20.06.2017
21:46

Dodao bih da smo mi ispodprosecna reprezentacija,kakvi crni Djurdjevici,Grujici,Zivkovici pa prvi igra u nasoj ligi,druga dvojica ne igraju uopste i kao mi bi dobili ekipu u kojoj su Beljerin,Asensio,Niguez,Valjeho,maltene prvotimci Reala,Atl i Arsenala,bi kako ne bi,da je Djurdjevic Spanac igrao bi umesto Ronalda,a Zivkovic da je Argentinac igrao bi umesto Mesija,dok je Grujic vec sada Dzerard.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 20.06.2017
22:04

It's all in the head...

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 20.06.2017
22:29

Kojoj crnoj glavi mi NIKADA NISMO i NIKADA NECEMO imati igraca kao sto je tipa Ronaldo(bilo koji) napadaca u istoriji nismo imali,ok je Savicevic,Kezman,Mijat ali niko od njih nije bio igrac koji ce konstantno trpati golove,a ove klince presmesne,a presmesni su ne jer su odavde vec jer ne znaju da igraju odbranu,da se dodaju niti da daju golove.

avatar
Anderton
Tuesday, 20.06.2017
22:12

Živković je igrao drugi deo prvenstva za Benfiku.

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 20.06.2017
21:43

Dabogda nam salektor bio bar jos 50 godina

avatar
R E V O L T
Tuesday, 20.06.2017
21:19

Gotovo je, upropastio si sve sto smo mogli da imamo, a lepo je delovalo protiv Svedske...

avatar
Barca4ever
Tuesday, 20.06.2017
21:36

Mnogo fali nas najbolji igrac.

avatar
R E V O L T
Tuesday, 20.06.2017
22:03

1 i 2- Paun i Sergej.

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 20.06.2017
21:36

Veze ti nemas.