Lalatović u Belgiji otkrio ekskluzivu, Siti ponudio četiri miliona, šta se desilo?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.09.2020.
20:32
Izvor: Sportske.net

Trener Vojvodine otkrio potencijalnu transfer bombu dok je belgijsku javnost upoznavao sa svojim timom.

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine sutra od 20 časova igraju svoj prvi evropski meč posle tri godine. Biće to gostovanje belgijskom Standardu u Liježu, a novosadska ekspedicija je danas doputovala na odredište.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je večeras održao i obaveznu konferenciju za novinare u Liježu, ali tom prilikom je otkrio ''bombastičnu'' vest, vezanu za interesovanje Mančester sitija za talentovanog vezistu Vojvodine Mirka Topića.

''Povređen nam je Mirko Topić, reprezentativac naše zemlje, defanzivni vezista i veoma je talentovan, o čemu svedoči i to što za njega već postoje ozbiljne ponude. Mančester siti je nudio 4.000.000 evra, ali smo odbili, jer smatramo da vredi više. Kažem to čisto da biste shvatili o kakvom se kvalitetu radi'', istakao je Lalatović.

Podsetimo, prošle zime je za Topića vladalo veliko interesovanje, i Crvena zvezda ga je želela u svojim redovima, ali ni Topić, ni uprava Vojvodine nisu odstupali od stava da on ostane u redovima novosadske ''Stare dame''.

Potom su povrede počele da ga muče, pa je priča o njegovom transferu utihnula, ali verujemo ne zadugo. Tek će se pričati o ovom momku ukoliko ponovo zaigra kao prošle jeseni.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke