Lalatović: "U Bačku Palanku po novu pobedu"

Autor: Beta Beta
petak 02.11.2018.
17:12
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da očekuje težak meč protiv Bačke, ali i novu pobedu svog tima.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

"Gledao sam utakmicu Bačke protiv Crvene zvezde, koju je naš sledeći rival izgubio sa 3:1. Oni na taj meč nisu izašli u najjačem sastavu, odmarali su neke igrače, jer smatraju da im je veća šansa da bodove traže u duelu sa nama. Oni su izgubili nekolio utakmica u nizu i sigurno je da će protiv Radničkog tražiti bodove za izlazak iz krize", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog gostuju sutra ekipi Bačke, u utakmici 15. kolu Super lige Srbije.

Radnički je drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 31 bodom, odnosno ima devet bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

"Sigurno nas tamo čeka jako teška utakmica, na vrućem terenu. Ja dobro poznajem igrače Bačke, ima tu dosta kvaliteta, imaju brze kontre, igraju često preko krila, koji lako mogu da vas kazne ukoliko ne uđete u meč onako kako treba. Mi zato moramo da budemo oprezni i da imamo isti imperativ kao i oni. Želimo da još više učvrstimo drugo mesto na tabeli, a za to nam je potreban trijumf u Bačkoj Palanci", rekao je Lalatović.

"U dobroj smo seriji, na poslednjih 16 mečeva doživeli smo samo jedan poraz, verujemo u sebe i tražićemo još jednu pobedu... Nas ove sezone ne zanima kako se zove protivnik, jer svakog rivala želimo da savladamo", dodao je on.

Utakmica se igra sutra od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke