Lalatović šokirao Nišlije!

Autor: Beta Beta
nedelja 09.12.2018.
16:43
Izvor: Beta

Umesto velike radosti zbog overenog drugog mesta na tabeli na polusezoni u Nišu je posle trijumfa nad Spartakom usledio "hladan tuš".

fkradnickinis.rs
fkradnickinis.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su Spartak ŽK u okviru 20. kola Super lige rezultatom 3:0 i tako overili drugo mesto na tabeli na kraju jesenjeg dela sezone iako do odlaska na pauzu treba da bude odigrano još jedno kolo.

Umesto radosti zbog odlično obavljenog posla u Nišu je usledio šok. Trener Nenad Lalatović rekao je da je današnji meč protiv Spartaka možda bila i poslednja njegova utakmica u Nišu kao trenera tog kluba.

"Ovde sam šest meseci i za to vreme su se mnoge stvari promenile. Kada sam dogovorio angažman u Radničkom navijači me nisu želeli, u jednom momentu sam hteo da odustanem od dolaska u Niš, ali sam ipak došao i danas doživeo nešto o čemu svaki trener može da sanja, a to je da mu ceo stadion skandira ime i poručuje mu da ostane u klubu. To je za mene jasan pokazatelj da sam svoj posao radio dobro, iskreno i čestito, jer ja drugačije ne umem. Ljudi su to prepoznali i ja im zahvaljujem na podršci", rekao je Lalatović novinarima u Nišu.

"Ovo je možda bila moja poslednja utakmica u Nišu kao trenera Radničkog", dodao je Lalatović.

Lalatović je naveo da mu ugovor ističe posle utakmice u Kruševcu protiv Napretka, kao i da ima "ozbiljne ponude".

"Imam ozbiljne ponude, neke su iz inostranstva i još nisam odlučio šta ću da radim. U svakom slučaju, prvo ću sesti s rukovodstvom Radničkog, jer želim da ovde završim započeti posao, ali još jednom ponavljam da postoje šanse da je ovo bio moj poslednji meč na Čairu", rekao je Lalatović.

Govoreći o meču protiv Spartaka, Lalatović je naveo da je njegova ekipa ušla u utakmicu "baš onako kako su se dogovorili".

"Da damo sve od sebe, da pobedimo i da ostanemo na drugoj poziciji na kraju jesenjeg dela prvenstva, koja nam po svemu što smo prikazali apsolutno pripada", rekao je Lalatović.

On je istakao i da je niška ekipa igrala sjajno tokom jeseni i da veruje da će tako biti i na proleće.

"Poobarali smo mnoge rekorde, upisali samo jedan poraz, tako da je ovo veliki uspeh za sve nas. I mojih igrača, i stručnog štaba, i rukovodstva, i navijača i medija koji su sve ovo vreme bili uz Radnički. Kada svi udružimo snage rezultat jednostavno ne može da izostane. Verujem da će Radnički ovako nastaviti i na proleće, da će ostati drugi i da će u Kupu Srbije napasti prvi trofej u svojoj istoriji", rekao je Lalatović.

U poslednjem kolu jesenjeg dela sezone Radnički sledećeg vikenda gostuje ekipi kruševačkog Napretka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 10.12.2018
01:39

Ovaj čovek definitivno ima neki problem u glavi. Sa Borcem drugo mesto, takoreći najveći uspeh u istoriji tog kluba i odmah ide. Sa Radničkim solidni rezultati u Evropi i drugo mesto. Još uvek Radnički ima šanse da se bori za oba domaća trofeja a on ode. Sa Vojvodinom ista priča.

avatar
boris96pfk
Monday, 10.12.2018
00:31

Bolje je za Radnicki da ovaj ode jer covjek jasno i glasno zeli Zvezdi prvo mjesto i samim tim bolje im je za oboje da se rastanu sad na polusezoni

avatar
DekiStankovic5
Monday, 10.12.2018
18:32

Pa kad smo najjaci sinak,koji deo ne razumes,sem sto ti Zvezda trn u oku?

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 09.12.2018
17:48

Borac, Vojvodina i sada mozda Radnicki. Pravo pitanje je, zasto ovaj covek bezi od izazova i uspeha?

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 09.12.2018
18:51

Ma ostace, tvrdi pazar,a sto se tice Borca,oni dinara nisu imali tada,raspad sistema bio, zato je otisao,a isto bese I sa Vojvodinom slicno koliko se secam,a sad Radnicki para ima tako da mislim da ce ostati,ne znam videcemo,ali on voli tako da pravi dramu.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 10.12.2018
17:18

Upravu si za finansije, ali on je reko da njemu plata u Borcu nije kasnila, isto tako za Vojvodinu, gde ni igracima nije bog zna kolko kasnila plata.