Lalatović: "Smatram da smo najbolji tim u Superligi"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.10.2016.
11:03
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je pred gostovanje Novom Pazaru, da se nada da će njegov tim dokazati da je najbolji u zemlji.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u sredu gostuju Novom Pazaru u okviru 1/8 finala nacionalnog Kupa, a trener novosadskog sastava Nenad Lalatović očekuje pobedu uprkos velikim kadrovskim problemima.

"Posle pobede nad Voždovcem, očekuje nas teško gostovanje u Novom Pazaru. Poznato je da je tamo uvek uzavrela atmosfera, a pred ovaj meč, suočeni smo i sa kadrovskim problemima, pošto ne možemo da računamo na Kovačevića, Trifunovića i Aksentijevića, a najverovatnije ni na Mićića" rekao je Lalatović i dodao,

"Međutim, ponavljam još jednom da smo mi Vojvodina, veliki klub, i da nas samo pobeda zanima" istakao je trener Vojvodine.

Nenad Lalatović je pohvalio kvalitet narednog protivnika, sa posebnim naglaskom na Envera Alivodića, ali je istakao da svoj tim smatra najboljim u Superligi i da će se to videti na terenu.

"Svi oni imaju svoj kvalitet, ali mislim da ne bi bilo dobro da ja pričam o tome. Više volim da govorim o svojim igračima, pogotovo zato što smatram da smo najbolji tim u ligi, a to je ono što želimo da pokažemo i u Novom Pazaru" zaključio je Lalatović.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Novog Pazara i Vojvodine zakazana je za sredu od 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke