Lalatović: "Sedam dana naše istine..."

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.04.2019.
00:04
Izvor: Sportske.net

Pakleno težak raspored za Radnički! U osam dana tri utakmice protiv "večitih".

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša završili su preliminarnu fazu Super lige u velikom stilu, trijumfom nad OFK Bačkom od 5:1.

Nenad Lalatović nije želeo da troši previše reči na analizu utakmice.

"Današnju utakmicu smo odigrali bez trojice standardnih igrača, ali su ovi momci koji su dobili šansu iskoristili. Suvišno je pričati kada date pet golova", rekao je Lalatović.

Po dva gola za Radnički postigli su Nermin Haskić i Damir Kojašević, a jako lep pogodak ponovo je postigao Nikola Drinčić.

"Ušli smo u utakmicu kako treba, otvorili je na vreme. Drinčić je dao evrogol, Kojašević pogodio suprotan ugao, ta dva gola su bila neodbranjiva. Dali smo peti gol iz lepe akcije. Moram biti jako zadovoljan", dodao je trener Radničkog.

Nišlije preliminarni deo sezone završavaju na drugom mestu superligaške tabele sa 23 pobede, 6 remija i samo jednim porazom. Na to treba dodati i tri trijumfa u Kupu Srbije.

"Moram da čestitam svojim igračima, oni su junaci Radničkog i junaci grada Niša. Odigrali smo 33 utakmice od početka sezone i doživeli samo jedan poraz na Marakani. Ovo je istorijski uspeh i siguran sam da u narednih 50 godina niko neće moći da ponovi ovo što je uradila ova generacija", kazao je Lalatović.

Činjenica je ipak da najveća iskušenja tek čekaju izabranike Nenada Lalatovića. Počevši od sledeće subote pred ekipom Radničkom je paklena nedelja u kojoj će gostovati Zvezdi i dva puta odmeriti snage sa Partizanom.

"Ja sam rekao igračima, narednih sedam dana je naših sedam dana istine. Idemo na Marakanu, igramo protiv Crvene zvezde i tu ne treba trošiti reči. Posle toga idemo Partizanu, i onda nam Partizan opet dolazi u nedelju. U tih sedam dana će se mnogo toga rešiti, imamo tri preteške utakmice ali mi za to treniramo i živimo", poručio je Nenad Lalatović.

Nakon podele bodova Radnički ima četiri boda manje od vodeće Crvene zvezde, a 11 više od trećeplasiranog Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ubipacijentic
Monday, 08.04.2019
12:02

Partizan će da vas razvali u kupu u obe iako smo nikakvi al platićete dug višestruko. Ovaj put vam bunker neće proći! !!

avatar
Mangus
Monday, 08.04.2019
08:03

Realno tesko ce do titule. Ali je ovo za njih odličan uspeh i verujem fa mogu da dobiju partizan u obe, s obzirom na formu tih ekipa