Lalatović se vraća u bivši klub?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 26.11.2018.
12:53
Izvor: Sportske.net

Nenad Lalatović je prvi kandidat za upražnjeno mesto.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Radnički iz Niša bi mogao da ostane bez trenera uskoro, sve češće se priča i piše o tome.

Nenad Lalatović je dobio ponudu da se nakon isteka ugovora sa Nišlijama koji ističe u januaru pridruži ekipi Vojvodine.

Voša je ostala bez trenera nakon ostavke Dragomira Okuke koji se nije dugo zadržao, on je nasledio Aleksandra Veselinovića na klupi i nije uspeo da zabeleži dobre rezultate vredne pažnje.

Lalatović je neko ko je već pravio uspehe sa klubom sa "Karađorđa", mogao bi da bude sjajno pojačanje za Vojvodinu pred drugi deo sezone.

"Žurnal" prenosi da je Lalatović zvao par svojih igrača da mu se pridruže u Vojvodini, ali o imenima nije bilo reči.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav Kokora
Monday, 26.11.2018
18:06

Samo ne on!! Pa on je taj koji nas je upropastio forsirajući prosečne igrače koje je dovodio iz Čačka i Kruševca, a na uštrb razvoja naše dece! Starijeg Zličića je ubio, jer dečko nije igrao kada je morao, sada je postao feleričan igrač, a trebao je biti najbolji kojeg smo imali u poslednjih 50 godina!!
On je Rockova šutnuo na Slanu Baru, njemu nije trebao Pavkov, njemu je Jovančić bio zakucan na zadnjem veznom, on je prodao Dingu za smešne pare.......On je taj koji radi za Zvezdu onda i kada ne radi za istu!!

avatar
riquelme
Monday, 26.11.2018
17:49

Dokazao se u nasoj ligi ali ga niko nece preko. Nezreo je... Previse se rotira nigde ne moze da poveze sezonu ili bar sezonu i pol. Sa ili bez dobrih razloga.

avatar
IM
Monday, 26.11.2018
17:36

Hahahhaha,sta radi ovaj covek,izgleda da je krenuo novi krug,posle Vojvodine ce u Cuku,pa Borac,Vozdovac,Napredak,Proleter i tako dalje sve ponovo.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 26.11.2018
17:35

Ovaj covek koda se plasi nekog uspeha. Covek bio u Borcu, neocekivano zaseo za drugu poziciju i na polusezonu odlazi u Vojvodinu. Tamo stigne do plej-ofa LE (ispadne od Alkmara), a ligi je bio egal sa nama i komsinicom i odjednom odlazi u Cukaricki koji se tada borio za opstanak. Sad u Nisu je drugi u ligi, 15 utakmica ne zna za poraz (mislim da je to rekodrd nekog kluba u ligi, ako izuzmemo Vecite), ima sansu da udje u legendu, kao osvajac prvog veceg trofeja u Nisu (Kup Srbije) i ima sansu da postavi rekord u broju osvojenih bodova u JSL jednog kluba, ako se opet izuzmu veciti i sad se prica da oce da se vrati u Vojvodinu koja je u krizi.

avatar
RašaNoviSad
Monday, 26.11.2018
17:17

ovo je prvi normalan članak bwz tenzija. Voša ga zove nakon isteka ugovora i to je to, a on će proceniti gde nu je bolje?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 26.11.2018
14:03

Cim sam juce procitao da se Okuka o(t)kacio:-D, znao sam da je ovaj prvi kandidat za klupu. Tako je uRadio i pre nego sto je prvi put dosao u Vosu kad je zvao igrace sa kojima je vec radio u Borcu i (jos pre toga) Napretku.