Lalatović se sprema za Voždovac, ali i otkriva jedini način da se pobedi Partizan u Kupu

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.04.2018.
12:49
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Preliminarni deo superligaške sezone Čukarički završava utakmicom protiv Voždovca.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Utakmica je na programu sutra od 17 časova, a u ulozi domaćina u ovom malom beogradskom derbiju biće Voždovčani.

Šefr struke ''Brđana Nenad Lalatović veoma ceni klub čiji je svojevremeno bio trener, ali veruje i u kvalitete svog sadašnjeg tima.

''Idemo na jako teško gostovanje protiv ekipe koja je ove sezone pokazala da igra jedan sjajan fudbal. U prethodnom kolu su pobedili Rad na Banjici, a to nije nimalo lako.

Pogotovo što se Rad bori za opstanak, a nedavno je promenio i trenera i ima dobar tim. Voždovac je s pravom pokazao da pripada plej-ofu.  Jedan su od najorganizovanijih klubova. 

Ja sam svojevremeno radio tamo i vežu me jako lepe uspomene. Imaju dobro skockan tim, brze krilne igrače i napadača koji drži dubinu.

Tu je i Luković iz Crvene zvezde.  Jako ga cenim kao igrača i mislim da ima kvalitet da bude među 18 u Zvezdi. Doveli su za trenera Miloša Veselinovića koji je sjajan stručnjak i moj dobar prijatelj.

Voleo bih da bude dosta publike, jer nas očekuje jedna dobra utakmica. Lep beogradski derbi, a nek pobedi ona ekipa koja bude bolja. Ja ću biti zadovoljan da se na Banovo brdo vratimo neporaženi'',
objašnjava Lalatović.

Kada je u pitanju kadrovska situacija, Lalatović neće moći da računa na kompletan tim.

''Mudrinski je suspendovan, a na Bogosavca ne mogu da računam zbog lakše povrede. Povredio je zadnju ložu protiv Spartaka. Bio je malo preforsiran, čak je odigrao i oba meča za reprezentaciju.

Tu drugu možda i nije morao celu da igra. Ja sam čak molio da ne igra svih 90 minuta, jer nam je potreban u prvenstvu. Ali, Vučić iz Zemuna se povredio tako da je Bogosavac morao. Nije ništa opasno. Došlo je do ''zamora materijala'',
ali biće spreman za sledeću utakmicu'', istakao je Lalatović.

Juče je obavljen žreb polufinalnih parova Kupa Srbije, Čukarički će na megdan Partizanu, pa je i to aktuelna tema na Banovom brdu ovih dana.

Lalatović priznaje da nije želeo crno-bele u ovoj rundi takmičenja, ali se potajno nada iznenađenju i plasmanu u finale Kupa.

''Do polufinala smo došli najtežim putem. Sve tri utakmice smo gostovali, a u četvrtfinalu smo takođe izvukli najtežeg rivala koji je bio u šeširu. Prošli smo Napredak i evo sad opet najteži rival.

To je protivnik kog uopšte nismo želeli da dobijemo. Partizan je apsolutni favorit da osvoji Kup, ali lopta je okrugla. Ako postoji šansa za finale, mi ćemo se nadati da možemo da je iskoristimo.

U ovoj prvenstvenoj utakmici koju smo izgubili 2:0 videli smo sav njihov kvalitet.

Upravo ta utakmica mora da znači oprez za moje igrače. Protiv Zvezde i Partizana moraš da uđeš sa 200 odsto mogućnosti i da se nadaš da ih neće ići. Samo tako možeš da ih pobediš. Ja se nadam da će moji momci baš tako ući u taj dvomeč sa crno-belima'',
zaključio je Lalatović u izjavi koju prenoi klupski sajt Čukaričkog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 04.04.2018
13:29

Hteo sam da kazem Cukaricki, a ne Vozdovac.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 04.04.2018
13:13

Srecno Lalate ja ti zelim da sa Vozdovcem osvojis kup.