Lalatović se seli u komšiluk?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.05.2018.
11:10
Izvor: Sportske.net

Mladi stručnjak je nedavno otkrio da bi razmotrio svaku ponudu iz zemalja u okruženju, a izgleda da je jedna takva stigla na Lalatovićevu adresu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Doskorašnji strateg fudbalskog kluba Čukarički Nenad Lalatović uskoro bi mogao da realizuje saradnju sa jednim od najpoznatijih klubova na Balkanu.

Mladi trener govorio je nakon rastanka sa "Brđanima" da mu je odlazak u inostranstvo prioritet i da već ima jednu zanimljivu ponudu, a izgleda da je otkriveno o kom klubu se radi.

Bugarski "Sportal" piše da je bivši trener Crvene zvezde Ljupko Petrović preporučio Nenada Lalatovića vicešampionu te zemlje.

Pomenuti izvor prenosi da je Nenad Lalatović obavio preliminarne razgovore sa predstavnicima CSKA iz Sofije i da je moguće da će upravo srpski stručnjak preuzeti ekipu.

CSKA iz Sofije zauzeo je drugo mesto na tabeli u bugarskom šampionatu i igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, što bi mogao da bude jedan od faktora kojim će se Nenad Lalatović voditi prilikom izbora novog kluba.

"Armejci" iz Sofije u svojim redovima imaju i veliki broj stranaca tako da bi Nenad Lalatović uz još neko pojačanje mogao da sklopi respektabilnu ekipu za evropske kvalifikacije i borbu za titulu u Bugarskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke