Lalatović se obračunao sa Bajramom Ajetijem, a potom govorio o Milojeviću

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.02.2018.
19:39
Izvor: Sportske.net

Čukarički završava pripreme na Kipru, danas je odigran poslednji meč protiv Bramapojkarne.

Screenshot/YouTube/Superliga Srbija
Screenshot/YouTube/Superliga Srbija

Povezane vesti

Poslednju kontrolnu utakmicu na Kipru Čukarički je odigrao danas protiv švedskog predstavnika Bramapojkarne, a meč je završen porazom našeg tima od 2:1. Bio je to drugi poraz Čuke na pripremama, Raušenberg i Ohman su bili strelci za Šveđane, dok je Mudrinski postigao gol nakon centaršuta Milojevića.

Desila se i gužva u jednom trenutku na ovom meču, Nenad Lalatović je burno reagovao nakon nesportskog poteza Bajrama Ajetija, fudbalera rođenog u Drenici u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji, uleteo je na teren da se obračuna sa njim, ali je ubrzo situacija ponovo bila pod kontrolom.

Nakon utakmice Lalatović je govorio o mladom Nemanji Milojeviću, fudbaleru koji je bio jedan od najstandardnijih fudbalera Čukaričkog u prvom delu, ali i momku koji nakon konsultacija sa ocem i trenerom Crvene zvezde Vladanom Milojevićem, nije produžio ugovor sa Čukom.

"On je divan momak i odličan igrač oko koga će se za godinu-dve mnogi veliki klubovi otimati da ga dovedu u svoje redove. Mislim da je napravio veliku grešku jer je imao moralnu obavezu da se produžetkom vernosti odluži Čukaričkom za sve što mu je klub pružio u karijeri. Nisam bio na tom sastanku na kome su gazda Obradović i njegov otac vodili pregovore o nastavku saradnje, ali sam čuo da je porodica Milojević insistirala da Nemanja mora da počne svaku utakmicu u prolećnoj polusezoni. To nijedan trener koji drži do sebe ne može da obeća jednom igraču, iako sam ubeđen da bi se Miloje i bez te garancije izborio za mesto standardnog prvotimca. On je jesenas kod mene odigrao 21 od 22 utakmice u prvenstvu, bio zamenik kapitena, šutirao penale... Šteta, posle odlaska Mićina u Udineze, Neca je bio označen kao projekat kluba, ali smo morali brzo da reagujemo i doveli smo Luku Stojanovića na njegovoj poziciji", rekao je za "Mondo" Nenad Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke