Lalatović: "Samo uz veliku podršku Radnički može do pobede"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.07.2018.
17:58
Izvor: Beta

Trener fudbalskog kluba Radnički Nenad Lalatović rekao je danas da se nada velikoj podršci na početku sezone jer samo uz pun stadion "Čair" ekipa može da pobedi Gziru.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Radnički će u četvrtak igrati protiv Gzire sa Malte prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Gzira je kvalitetan protivnik, legija stranaca, ekipa koja dve godine igra zajedno, uigran je tim, uigraniji od nas, ali to ne mora ništa da znači. Verujem, očekujem podršku navijača jer će nam biti neophodna da bismo bili moćan Radnički. Samo tako možemo da pobedimo", rekao je Lalatović pred početak sezone.

Lalatović je rekao da su pripreme dobro prošle, a da mu je žao zbog izostanka povređenog Siniše Babića, na koga neće moći da računa još tri nedelje.

Potrebno mu je još jedno pojačanje, na mestu polušpica.

"Mnogo igrača je otišlo, tako da je moralo mnogo njih da se dovede. Došli su dobri i kvalitetni, ali me brine jer je to nov tim, treba vremena da se uigra i da to izgleda onako kako ja želim", kazao je Lalatović.

Radnički je beležio dobre rezultate tokom priprema, a Lalatović je naveo da to nije najbitnije, već igra, kojom još nije potpuno zadovoljan.

Utakmica između Radničkog i Gzire igraće se u četvrtak na stadionu "Čair" u Nišu. Revanš je sedam dana kasnije na Malti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JAKOBREEE
Tuesday, 10.07.2018
16:18

Decko istreniraj ti te tvoje igrace da igraju taj sport za koji su placeni i sta rade 24/7 a pusti te fore sa podrskama. Hrvatima nije smetao stadion sa 50 000 Rusa da ih pisalju kuci..JER ZNAJU DA IGRAJU FUDBAL. Ne ide radnicki da se bije nego da igra 11 na 11 fudbal. Mani se izlizane fore.

avatar
prike
Monday, 09.07.2018
18:49