Lalatović: "Sami smo sebi dali dva gola"

Autor: Beta Beta
nedelja 11.03.2018.
19:04
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović kazao je da je Partizan zasluženo slavio i da njegovi igrači nisu prikazali igru kakvu je od njih očekivao.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa nije ušla u meč kako treba i da je Partizan zasluženo pobedio.

"Videla se nervoza kod mojih igrača, ne znam razlog. Imamo mnogo igrača koji su igrali u Partizanu, pa su možda hteli da dokažu da zaslužuju dres Partizana. Nismo delovali kao tim, nismo bili agresivni, prepustili smo im igru, sami smo sebi dali dva gola, pogotovo kod prvog gola. Tavamba je fizički najjački igrač u ligi, naš zadnji igrač uđe mekano u duel, a on pregazi njega, uzme loptu i postigne pogodak", naveo je on.

Partizan je kao gost pobedio Čukarički sa 2:0 golovima Leandrea Tavambe i Ognjena Ožegovića.

"Posle toga Ožegović lepo pobegne, daje prelep gol u suprotan ugao. Prvo poluvreme je pripalo Partizanu, čestitam im. Oni su u drugom delu igrali koliko im je bilo dovoljno, bilo je izjednačeno. Kada se sve sabere, zaslužena pobeda Partizana, a mi se okrećemo narednim utakmicama", dodao je Lalatović.

On je rekao da je dogovor bio da ekipa pokuša da ne primi gol u prvih 20 minuta, da bude agresivnija na dva zadnja vezna Partizanova igrača, ali da joj to nije uspelo.

"Dali su nam dva gola za pet minuta, to je kvalitet Partizana, zato su oni veliki klub, imaju dobre igrače, da jednim potezom mogu da reše utakmicu. A onda 20 minuta moji igrači nisu postojali na terenu. U drugom delu smo imali polušanse koje nismo iskoristili, ali nema razloga da dižem veliku tenziju pred dve teške utakmice koje nas čekaju", rekao je Lalatović.

Trener Čukaričkog naveo je i da su prvih 25 minuta prvog poluvremena najlošijih otkako je uz ekipu.

"Ušli smo u ritam za 14 dana pet utakmica, nemamo ogroman fond igrača na nekim pozicijama. Neki nisu prošli pripreme, bili su povređeni. Ušli smo u kontraritam, danas ne mogu da izdvojim nijednog igrača da je zadovoljio moje kriterijume. Danas je bio takav dan, nemam šta da im zamerim", naveo je Lalatović.

Narednu utakmicu Čukarički će odigrati u sredu protiv kruševačkog Napretka u okviru 1/4 finala Kupa Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hyypia
Sunday, 11.03.2018
21:58

E moj lalatovicu. Mislio sam da ces barem ti da napadnes grobare koji su realno katastrofa. Umesto toga ti se sklonis. Bruko.

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 11.03.2018
20:11

Ili su mozda igrali za Partizan? :D Lalate grobarcino