Lalatović proziva u utorak

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.01.2016.
17:14
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Fudbaleri Vojvodine obavili su lekarske preglede i testiranje motoričkih i funkcionalnih sposobnosti pa će u utorak Nenad Lalatović obaviti prozivku pred početak priprema za drugi deo sezone.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Stručni štab fudbalskog kluba Vojvodine na čelu sa Nenadom Lalatovićem obaviće u utorak prozivku pred početak priprema za drugi deo sezone.

Zimska pauza je za fudbalere Vojvodine zvanično završena u subotu pa su za nedelju i ponedeljak bili zakazani lekarski pregledi i testovi motoričkih i funkcionalnih sposobnosti.

Testiranja su u ponedeljak obavljena na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu pod nadzorom profesora dr Marka Stojanovića i kondicionog trenera Vojvodine Aleksandra Jankovića.

U utorak ujutru od 9.30 igrači će se okupiti u FC "Vujadin Boškov" na Veterniku i početi sa pripremama za drugi deo sezone. Svakog narednog dana do kraja nedelje ekipa će imati po dva treninga.

Ukoliko vremenski uslovi posluže Novosađane prvi deo priprema će biti odrađen u "srpskoj Atini", dok bi u slučaju vremenskih neprilika ekipa mogla da se preseli u Sloveniju.

Centralni deo priprema biće obavljen u Antaliji, a prvi prvenstveni meč u 2016. godini fudbaleri Vojvodine odigraće 20. februara protiv subotičkog Spartaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke