Lalatović priziva državu da pomogne i napominje: "Ovo je sramota, sramota!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.12.2020.
13:48
Izvor: Sportske.net

Nenad Lalatović nikako nije zadovoljan situacijom u klubu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Vojvodine u narednom kolu dočekuju Mačvu u utakmici koja ne bi trebalo da bude problematična za Novosađane.

Ipak, Lalatović nikako nije zadovoljan situacijom u klubu.

"Vojvodina je u velikom problemu i ovaj meč nam ne dolazi u dobrom trenutku. Igrači su razočarani i atmosfera na treninzima više nije sjajna kao nekad", rekao je Lalatović.

"Sada kada svi treba da cvetamo - imam utisak kao da se borimo za opstanak, kao da ništa dobro nismo doneli gradu. Nije dobra situacija, znate odlično i sami, Vojvodina je veliki klub. Bila je osma kada sam došao, a sada... Najviše ispaštaju novosadske porodice, njih sto, oni imaju male plate. Žao mi ih je, sastavljaju kraj s krajem, jedva preživljavaju", upozorava trener Vojvodine na konferenciji za medije koja je trajala preko 20 minuta.

Inače, u ekipi Vojvodine neće biti nekoliko standardnih prvotimaca, što je Lalatović i potvrdio.

"Ne mogu da shvatim da ne mogu svi da se dozovu pameti. Ne sme da se dozvoli ovo da se dešava. Ovo je sramota, sramota! Neću da vodim tuđe ratove, zanimaju me moji igrači i zaposleni u klubu. Ostali me ne zanimaju. Molim lepo sve, i gradonačelnika Vučevića i upravu, vi možete da rešite taj problem. Žao mi je što ovo moram da kažem, ali molim gospodina Vučića koji je napravio Srbiju ovako velikom i moćnom da pomogne. Ti ljudi vama polažu račune, a pošto ja ne mogu da doprem do njih, žao mi je što ovo moram javno da kažem - vi rešavate sve probleme, žao mi je i što vas opterećujem ovim stvarima, ali žao mi je što zaposleni u klubu nemaju ni 500 dinara u džepu", rekao je Lalatović.

baner

Pogledajte i čitavu konferenciju u nastavku.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 04.12.2020
20:27

Hahahahahahahaha...uživam.

avatar
Sanchez Bakero
Friday, 04.12.2020
18:10

Vidim da je dozvoljeno pominjanje predsednikovog imena, a meni nije pušten komentar u kom sam ga imenom i prezimenom pomenuo. Pritom, ništa uvredljivo nisam napisao. "Nije u skladu sa uslovima korišćenja".

avatar
Südkurve München
Friday, 04.12.2020
16:24

Jedina mana Lalatovicu je ta što podržava ovakvog čoveka, ali Bože moj, nismo svi isti

avatar
Делија_момак
Friday, 04.12.2020
16:05

Ма само кад си Вучића поменуо Лало! Повраћа ми се!!! Је л' си се ти то намерачио да будеш селектор репрезентације Србије па Вучић да ти заврши то, а?! Срам те било бивши капитену!!!

avatar
ZubA
Friday, 04.12.2020
17:04

Sta je prijatelju, smeta ti sto je covek bez dlake na jeziku? Jedini je koji sme da pljuje. Zasto drzava ne pomogne i njima, zasto su manje bitni od nas i Partizana? Isto su drzavni klub valjda ili se varam?

avatar
jv
Friday, 04.12.2020
15:24

Najbolji trener i najbolji čovek među trenerima.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 04.12.2020
16:58

Zbog cega i po cemu je najbolji covek?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 08.12.2020
15:49

Moglo je to i bez onog kolosalnog ulizivanja, a lik je sarlatan i alapaca, to mu bas i ne pomaze. Bas da ga vidim da li ce ostvariti neki angazman u inostranstvu.

avatar
jv
Saturday, 05.12.2020
16:27

Jer se bori za svoje igrače, i traži da dobiju ono što im pripada.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 04.12.2020
14:51
avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 04.12.2020
19:06

Nije najbolji covek, ali je dobar covek! To sto trazi od predsednika nesto, je mozda i jedini nacin da se o tome svuda pise i da zaista izvuce novac za zaposlene. Da li je uopste bitno da li se nekome slihtas, ako ces na taj nacin pomoci onima kojima je to najpotrebnije?

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 10.12.2020
00:01

Zato sto se ovde bilo koje, cak i minimalno dobro delo, toliko brzo procuje, a jos ako su neke poznate licnosti upletene, onda to svi znaju. Samim tim, culo bi se, a cak i ako neko radi nesto, ne radi ni priblizno ovoliko.

Nema sta da se slazes, to je cinjenica i razmisljanje zdrave osobe. Ubicu bih nazvao andjelom, ako ce to nahraniti gladnu decu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 08.12.2020
15:48

Otkud znas da drugi treneri ne pronalaze nacine da dobiju plate za svoje igrace? Mi ne mozemo da znamo kako se oni bore i dovijaju. Donekle i mogu da se slozim za to sto si napisao u vidu pitanja.