Lalatović: "Prezadovoljan sam a bićemo još bolji"

Autor: Beta Beta
subota 30.08.2014.
22:36
Izvor: Beta

Nakon minimalne pobede koju je Crvena zvezda ostvarila u 4. kolu JSL nad Spartakom trener šampiona Srbije bio je prezadovoljan i poručio da nakon pauze valja očekivati još bolju Zvezdu.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović bio je jako zadovoljan posle današnje pobede nad Spartakom u četvrtom kolu Superlige i najavio je još bolje igre u nastavku takmičenja.

"Prezadovoljan sam kako smo odigrali prva četiri kola, a verujem da ćemo igrati još bolje. Ponosan sam na igrače", rekao je Lalatović novinarima posle meča.

Zvezda je imala inicijativu, pogodila je četiri puta prečku i jednom stativu, a pobedu od 1:0 doneo joj je u drugom poluvremenu rezervista Danijel Avramovski, kome je ovo bila prva utakmica u crveno-belom dresu.

"U prvom poluvremenu smo imali inicijativu, pokazivali želju, ali bez mirnoće u završnici. Na poluvremenu sam rešio da bacim sve karte na napad ako ne postignemo gol u prvih 10 minuta. Ubacio sam tri ofanzivna igrača. Kad se sve sabere, zasluženo smo pobedili. Jako mi je bitno što nismo primili gol", rekao je Lalatović.

Trener Spartaka Petar Kurćubić kazao je da njegov tim nije uspeo da odgovori na igru Zvezde u drugom poluvremenu.

"Amortizovali smo inicijativu Zvezde u prvom poluvremenu, ali u drugom su bili mnogo jači, konkretniji i agresivniji. Na to, jednostavno, nismo uspeli da odgovorimo. Možda bi bilo bolje da smo ranije primili gol, imali bismo više vremena da krenemo napred. Jednom u 10-15 godina se dešava da Spartak pobedi Zvezdu, a nama se to desilo pretprošle godine", rekao je on.

Crvena zvezda posle nekompletnog četvrtog kola zauzima lidersku poziciju na tabeli sa 12 osvojenih bodova i gol razlikom 7:0, dok Spartak posle večerašnjeg poraza pada na šestu poziciju na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke