Lalatović preporodio Vojvodinu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.11.2015.
16:50
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su drugu uzastopnu pobedu pod vođstvom trenera Nenada Lalatovića koji je, sudeći na osnovu današnje igre i rezultata, preporodio novosadskog superligaša.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nakon što su prethodne nedelje srušili ivanjički bastion fudbaleri Vojvodine upisali su drugu uzastopnu pobedu na domaćem šampionatu.

Vojvodina je kao domaćin ubedljivo savladala lučansku Mladost rezultatom 3:0 (1:0) čime je nastavila da se probija ka vrhu tabele.

Vođstvo Novosađanima doneo je strelac pobedonosnog gola iz meča sa Javorom Siniša Babić. U 18. minutu meča Bojan Nastić je uposlio saigrača sa Babić je savladao Krznarića i tako doneo prednost domaćima.

Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata iako su domaći imali nekoliko kvalitetnih prilika, a onda je početkom drugog dela Mirko Ivanić nagovestio da će tri boda ostati u Novom Sadu.

Povratnik u ekipu postigao je sjajan gol u 51. minutu meča pošto je lopta pre ulaska u mrežu pogodila prečku i potom završila iza leđa nemoćnog Nemanje Krznarića.

Tačku na ubedljiv trijumf Vojvodine stavio je Vošin bombarder Aleksandar Stanisavljević u 82. minutu meča nakon što ga je uposlio Mirko Ivanić.

Novosađani se nakon druge vezane pobede pod vođstvom Nenada Lalatovića nalaze na šestoj poziciji na tabeli sa 28 osvojenih bodova, samo sedam manje u odnosu na drugoplasirani Čukarički. Mladost se zadržala na osmom mestu sa 24 boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 28.11.2015
20:05

Zvezdina skola. Cestitam Sofroniju za zasluzenu pobedu njegove Vose. Ocekivao sam njego komentar, a ono vazduh.

avatar
Sunday, 29.11.2015
10:20

samo čekam komentare da je Lalotović došao u ĆVošu da ubedi Ivanića da ide u zvezdu ( u Evro takničenjima ja navijamza naše klubove ali bre vi ga preteraste . svaka druga novost o zvezdi a od nje ništa pametno

avatar
ujka Vanja
Saturday, 28.11.2015
17:55

Nije Lalatovic preporodio Vosu nego Ivanic,dok Ivanic nije igrao (nije hteo da potpise novi ugovor) Novosadjani su ocajno igrali.nP.S. Steta sto pre utakmice sa Partizanom nije odbijao da potpise novi ugovor,verovatno bismo ih pobedili.

avatar
Аполо
Saturday, 28.11.2015
21:19

Dok Lalatovic nije vodio Borac on nije bio na drugom mestu, a ocigledno je da se Vosa trgla malo otkako je on dosao. Iza Lalatovica stoje rezultati koje je napravio sa Borcem, iskreno se nadam da se isto uraditi i sa Vosom, na kraju krajeva zato su ga i doveli.

avatar
Sunday, 29.11.2015
10:22

u UJO moj vidi se da pratiš fudbal. Ivannić je bio u ekipi i uklopio se u opšte stanje