Lalatović pred Rad: ''Nemamo pravo na loš dan!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.10.2014.
13:55
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović očekuje od svojih igrača da u sredu protiv Rada na Vračaru pokažu mnogo veću želju i borbenost, nego što je to bio slučaj protiv Donjeg Srema prošlog vikenda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, Nenad Lalatović je i pored pobede svog tima u tom susretu bio veoma nezadovoljan izdanjem svog tima, pre svega nedovoljnim zalaganjem igrača, posle čega ih je i javno kritikovao.

U sredu je novi izazov za crveno-bele, meč osmine finala Kupa protiv Rada, pa ćemo već tada imati priliku da vidimo da li su Lalatovićeve kritike urodile plodom.

Zvezdin strateg upozorava da u Kupu popravnog nema, pa je neophodno da njegovi fudbaleri podignu igru na znatno viši nivo.

''Rad ima dobru ekipu, odličnog trenera i očekuje nas težak posao. Ali, naš cilj se zna, to je pobeda i moraćemo da odigramo mnogo bolje nego što smo odigrali protiv Donjeg Srema'', jasan je Lalatović.

Interesantno je kako je mladi stručnjak pripremao svoje igrače na uslove koji ih očekuju na Vračaru.

''Očigledno je da teren na kojem ćemo sutra igrati nije u dobrom stanju. Zbog toga smo ovih dana trenirali na našem pomoćnom terenu koji nije dobro pripremljen, jer nisam dozvolio ljudima koji rade na održavanju terena da ga popravljaju, kako bi se igrači navikli, koliko je moguće, na uslove koji ih i sutra, ali i u nedelju čekaju.

Tu neke kvalitetne pas igre ne može da bude, već će da presudi upravo ono što sam zamerio mojim igračima u utakmici protiv Donjeg Srema, duel igra i agresivnost'',
objašnjava Lalatović.

On je još jednom ponovio da ovom timu mnogo nedostaje Nenad Milijaš, koji je početkom sezone otišao u Tursku.

''On je bio pravi lider ovog tima. Uigravali smo se sa njim na pripremama, on se fizički jako dobro pripremio i na početku sezone bio je naš najbolji igrač. Nakon njegovog odlaska ja sam počeo da tražim sredinu terena i činjenica je da trenutno imamo jedan neuigran vezni red, ali i vezni red koji ima potencijal'', optimista je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke