Lalatović potvrdio: "Dobio sam poziv Čukaričkog"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.09.2016.
11:49
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da je dobio ponudu Čukaričkog ali da je u datom momentu fokusiran isključivo na pravljenje uspeha sa Novosađanima.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Najvažnija fudbalska vest u Srbiji tokom jučerašnjeg dana bila je ostavka koju je Milan Lešnjak podneo u Čukaričkom, odnosno spekulacije na temu ko će preuzeti "Brđane".

Prestonicom su se raširile glasine da "Brđani" žele Nenada Lalatovića koji se nalazi pod ugovorom sa Vojvodinom i čiji bi "transfer" u Čukarički svakako predstavljao presedan kakav se ne dešava često.

Uoči sutrašnje utakmice između Novog Pazara i Vojvodine strateg Novosađana progovorio je na pomenutu temu i priznao da postoji ponuda Čukaričkog.

"Imao sam poziv od ljudi iz Čukaričkog, koji su mi rekli da bi voleli da vodim njihov tim. Mislim da je to dobro kako za mene, tako i za Vojvodinu, jer znači da ima trenera koji ima neki kvalitet, čim ga i drugi klubovi traže" objasnio je Lalatović.

Šef stručnog štaba novosadske Vojvodine ipak je odbacio mogućnost selidbe na Banovo Brdo jer je fokusiran na rad u svom klubu sa kojim želi da ostvari uspeh u tekućoj sezoni.

"U ovom trenutku, mene zanima samo Vojvodina i to kako da pobedimo Novi Pazar, odnosno napravimo što bolje rezultate ove sezone" zaključio je Lalatović.

To znači da će "Brđani" morati da se okrenu nekom drugom treneru, a moguće je da će Simo Krunić izbiti u prvi plan pošto Nenad Lalatović nije spreman da okrene leđa Vojvodini.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Balanor
Wednesday, 14.09.2016
00:26

Lalate glavu gore, ako bog da nazad na MArakanu , samo jedan klub moze da se voli jasno je i tebi.

avatar
jv
Tuesday, 13.09.2016
16:50

Nikako. Vrati se na Marakanu, cekamo te.

avatar
Marko Stojanovic
Tuesday, 13.09.2016
12:04

Tako je isto govorio I dok je bio trener Borca pa je vec sledeceg dana potpisao za Vojvodinu. Ipak zaista se radi o jednom od 3 najbolja srpska trenera u ovom trenutku ako ne I najboljem...

avatar
MikiTheLegend
Tuesday, 13.09.2016
13:15

Mislim da bi bilo previse, covek jos nije uspeo da zavrsi sezonu sa jednim klubom a uvek ih odlicno vodi. I slozio bih se sa tobom cak bih rekao da je bio odlican i u Zvezdi jer kad se sad pogleda sa kakvim igracima je on bio drugi, a ne treba zaboraviti da je prakticno on Grujica, Rajkovica, Jovanovica, Ristica i Jovica uveo u prvi tim...