Lalatović posle Niša: "Znam ja da ćete vi igrati Evropu"

Autor: Beta Beta
subota 09.12.2017.
16:08
Izvor: Beta

Trener RadničkogMilan Djuričić srećan je zbog pobede svog tima nad Čukaričkim u 21. kolu Super lige Srbije, uz ocenu da su Nišlije imale sreće.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

 Trener Radničkog Milan Đuričić srećan je zbog pobede svog tima nad Čukaričkim u 21. kolu Super lige Srbije, uz ocenu da su Nišlije imale sreće.

"Znali smo da ćemo imati tešku utakmicu protiv veoma ozbiljnog protivnika koji je ozbiljno vođen. Imali smo sreće, ali mislim da smo negde danas i zaslužili", rekao je Đuričić posle utakmice.

Radnički je danas u 21. kolu Super lige Srbije na svom terenu pobedio Čukarički sa 1:0, a do trijumfa su stigli pogotkom Milana Pavkova iz jedanaesterca u 88. minutu.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović nije želeo da analizira utakmicu i dodao da je znao da će Radnički izboriti plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa.

"Čestitao bih vam na pobedi. Imali smo mi neke naše šanse koje nismo iskoristili, imali ste i vi, ali ne bih mnogo analizirao ovu utakmicu. Kad primite gol u 88. minutu malo ste i ispažnjeni. Možda ja nešto nisam dobro video, ne želim ništa da pričam i da budem kažnjavan.

Čim je sudija svirao penal znači da je bio. Možda, možda, po mom nekom mišljenju je mogao da svira penal pre toga. Pre nego ovaj što je svirao, ali kažem opet sve čestitke Radničkom. Ja vam želim sve najbolje, želim vam Evropu i kažem vam unapred da ćete je igrati. Ja to znam", rekao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Saturday, 09.12.2017
17:45

Konacno neko da kaze kako se gura Radnicki u Evropu. Namesta se i sakom i kapom.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 09.12.2017
18:06

Sve i da je istina, vi ste zadnji koji o tome ima pravo glasa.

avatar
Volem Vosu
Sunday, 10.12.2017
01:06

A mi smo tek posebna prica.