Lalatović ponosan, ostaje li u Nišu?

Autor: Beta Beta
petak 14.12.2018.
16:54
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović rekao je danas da je ta ekipa napravila odlične rezultate u prvom delu sezone, u kom je bilo mnogo izazova, ali je ispalo kako je i bilo zamišljeno.

fkradnickinis.rs
fkradnickinis.rs

Povezane vesti

"Za početak bih još jednom čestitao mojih igračima za sve ono što su uradili u ovoj polusezoni. Smatram da smo stvarno napravili sjajne rezultate i da smo sa pravom na drugoj poziciji na tabeli, na kojoj ćemo i ostati bez obzira na rezultat protiv Napretka", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare u Nišu.

Niški klub je drugi na tabeli sa 47 bodova, dok Napredak sa 33 zauzima peto mesto.

"Radnički je na svakoj utakmici u tekućoj polusezoni davao svoj maksimim i ja sam na to ponosan, a verujem da su ponosni i naši navijači. Nije bilo lako izgurati ovu polusezonu, bilo je tu mnogo izazova, a na kraju je sve bilo onako kako smo i zamislili. Ostvarili smo veoma zapažene rezultate, a na našem Čairu nas nisu pobedili Makabi, koji je lider izraelskog prvenstva, Crvena zvezda, koja je učesnik Lige šampiona i Partizan", kazao je Lalatović.

Radnički će u nedelju od 19.00 gostovati Napretku u Kruševcu u 21. kolu Super lige Srbije, kojim će se završiti prvi deo sezone.

Lalatović je rekao će utakmica biti izuzetno zahtevna zbog najavljenog snega i lošeg stanja terena.

"Sama utakmica će biti specifična. Niti ćemo mi njima biti najteži protivnik, niti će oni nama. Najteži rival i jednoj i drugoj ekipi biće teren i moram da vam kažem da ne očekujete nikakvu lepotu na tom meču. Bodove će osvojiti ekipa koja bude imala više sreće i koja se bude više borila, dobijala više duela i koja se bude bolje snašla u igri sa dosta prekida.

Mi u Kruševac idemo rasterećeno i važno je da šta god uradimo tamo ostajemo na drugoj poziciji. Više bih voleo da se ova utakmica igrala u subotu od 13 sati, a ne u nedelju u večernjem terminu, jer u tom terminu neće biti puno uslova za igranje fudbala. Ipak, mi o tome ne odlučujemo i prihvatamo svaku odluku, tako da nam ostaje da se pripremimo najbolje što možemo i predstavimo se u najboljem mogućem svetlu.

Napredak veoma respektujemo, imaju sjajnog trenera, odličnu ekipu, a poznato je da su nas puno namučili u onoj utakmici koja je odigrana u Nišu i završena rezultatom 3:3. Ipak, naš cilj je pobeda i učinićemo sva da je ostvarimo", naveo je trener Radničkog.

On neće moći da računa na Babića, Stojanovića i Mitrovića, dok su ostali spremni.

Tema na konferenciji je bio Lalatovićev status.

"Kao što znate, meni posle utakmice u Kruševcu ističe ugovor sa Radničkim. Ja bih iskreno voleo da ostanemi pokušam da napadnem trofej u Kupu Srbije, koji bi bio prvi u istoriji Radničkog, a i moj prvi u trenerskoj karijeri. Što se tiče natpisa da odlazim u Vojvodinu, moram da kažem da ja ni sa kim iz tog kluba nisam razgovarao i da su ti tekstovi neistiniti. Imam ponude, nije da nemam, ali prvo što ću uraditi kada mi istekne ugovor je razgovor sa gospodinom Ivicom Tončevom i rukovodstvom Radničkog oko eventualnog nastavka saradnje", rekao je.

Lalatović je ponovio da mu je velika želja da donese trofej u Niš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke