Lalatović "pecnuo" večite rivale: "Vojvodina bi igrala Ligu Evrope, ali..."

Autor: Ivan Cvetković
petak 16.10.2020.
09:14
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Novosađani odigrali odličan meč u Belgiji, ali nisu mogli dalje.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Malo je falilo da i Vojvodina bude učesnik grupne faze Lige Evrope, ekipa iz Novog Sada je eliminisana u trećem kolu kvalifikacija od Standarda u Belgiji i to nakon produžetaka.

Trener "stare dame" Nenad Lalatović istakao je da bi njegov tim ostao u Evropi da ima barem polovinu sredstava kakva imaju Crvena zvezda i Partizan.

"Da se igralo još pet minuta sigurno bismo pobedili. Predsednik Standarda je vikao sudiji da svira kraj. Strepeli su da ćemo da ih izbacimo. Pokazali smo da sa domaćim igračima, bez mnogo ulaganja, bez stranaca, možemo da odigramo dobro i hrabro u Evropi. Igrali smo lepo, bili blizu pobede. Bio je to naš perfektan nastup, kada uzmemo u obzir sve okolnosti i budžet kojim klub raspolaže. Da Vojvodina ima veliki budžet ubeđen sam da bismo igrali grupnu fazu. Za to je neophodno da se uloži nekoliko miliona. Da imamo samo 50 odsto finansijskih sredstava kojim raspolažu Partizan i Crvena zvezda siguran sam da bi Novi Sad imao redovnog učesnika Lige Evrope", smatra Lalatović, prenosi Sportski žurnal.

Srpski stručnjak ne krije ambicije Voše u aktuelnoj sezoni.

"Moja velika želja je da osvojimo Kup Srbije i izađemo u Evropu", jasan je Lalatović.
Baner 13

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 16.10.2020
09:58

Lalatovicu da mi imamo sposobnog sportskog Direktora ti bi sad sedeo na klupi Zvezde, a ne Vojvodine.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 16.10.2020
09:21

Sredstva za Partizan i zvezdu jednako sredstva za zvezdu. Ono sto mene jako nervira je to sto nasi mediji uopste nisu isticali to da je penal za njih (Standard) bio izmisljen i poklonjen, ali, Vosa se raspala u produzecima...