Lalatović otvorio dušu pred utakmicu: "Izmasakrirali su nas, apsolutno razumem Stolicu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.04.2018.
19:15
Izvor: Sportske.net

Neuobičajena situacija na Banovom brdu pred prvi meč polufinala Kupa Srbije između Čukaričkog i Partizana. Trener "Brđana" Nenad Lalatović govorio o prethodnom meču u prvenstvu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Prvi put nakon subotnje utakmice između Čukaričkog i Radničkog iz Niša (2:3) trener "Brđana" Nenad Lalatović izašao je u javnost i rekao šta misli o svemu što se dogodilo.

Lalatović je posle prvenstvenog meča sa Radničkim odmah otišao kući i do danas nije govorio o dešavanjima na toj utakmici u kojoj je domaćin ostao sa dvojicom igrača manje na terenu, dok je Zoriću slomljena vilica a da fudbaler Radničkog nije dobio ni žuti karton.

"Iskreno da vam kažem, ja sam posle utakmice zato i pobegao jer, poznavajući svoj temperament i koliko sam u životu iskren, zbog onoga što bih rekao nikome u Srbiji ne bi bilo dobro", počeo je svoje izlaganje Lalatović.

Utakmicu na Banovom brdu u subotu je sudio Ilija Brdar iz Novog Sada. Trener Lalatović kazao je da je on sastavljao tim za duel sa Partizanom.

"Tim je sastavljao ovaj što je sudio, ne želim ni da izgovaram to prezime", rekao je trener Čuke.

Strateg "Brđana" zamerio je i sekretaru Sudijske komisije Igoru Radojčiću koji je u emisiji TV Arena sport analizirao detalje sa utakmice Čukarički - Radnički i rekao da su sve sudijske odluke bile ispravne.

"Zbog takvih situacija me sve to i boli i zbog takvih situacija sam i želeo da vam kažem ono što imam. Kadrovska situacija nije onakva kakva bi trebalo da bude jer smo dobili dva crvena kartona, Zoriću je slomljena vilica. On sada ima šine u vilici, neće moći da jede dva meseca. Toliko su nas izmasakrirali na ovoj utakmici", dodao je Lalatović.

On je potom kazao da potpuno razume Iliju Stolicu koji je nedavno, dok je još trenirao Vojvodinu, otišao sa klupe tokom gostovanja u Nišu.

"Moj dragi kolega kojeg izuzetno poštujem je napustio klupu i otišao na tribine. Apsolutno ga opravdavam, sve i da je napustio stadion. Ono što se meni ovde desilo, pa trebalo je da sednem u avion i da otputujem u... Ameriku, ne znam ni ja gde da odem", kazao je Lalatović.

"Stvarno je bilo ponizno, gledajući neke ljude u loži. Kada ih pogledam znam šta oni sve rade i oni mi se smeju u lice i kažu 'polako..'", bez dlake na jeziku okončao je monolog trener Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke