Lalatović otkrio zašto je propustio meč sa Čukaričkim, mora na operaciju?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.04.2019.
14:38
Izvor: Beta

Sutra će voditi ekipu Radničkog protiv Proletera, danas je najavio tu utakmicu.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Proletera ide na pobedu, iako je primarni cilj ekipe za ovu sezonu ispunjen.

"Ovo je plej-of i svaka utakmica u gostima je veoma neugodna. Ipak, ono što je bitno za naš klub i za naše navijače je da smo mi već osigurali nastup u Evropi, šta god da uradimo  do kraja prvenstva. Kada sam došao ove letos meni je postavljen cilj da izvedem ekipu na evropsku scenu i mogu da kažem da sam ja kao trener taj zadatak ispunio", rekao je Lalatović.

U premijernoj utakmici 34. kola Super lige Srbije fudbaleri Radničkog u utorak od 18 časova gostuju novosadskom Proleteru.

"Čitave sezone su davali svoj maksimum, a Radnički ove sezone zaista beleži fenomenalne rezultate. I zbog svega toga mi u Novi Sadu idemo rasterećeni. Nemamo imperativ da nešto moramo da drhtimo pred ovaj meč, želimo pobedu i daćemo sve od sebe da do nje i dođemo", rekao je on.

Niški tim čvrsto drži drugu poziciju na tabeli sa 42 boda dok je Proleter na sedmom mestu sa 20 bodova manje.

"Pokušaćemo da tamo odigramo jednu lepu utakmicu, da se nametnemo na terenu i osvojimo tri boda", kazao je Lalatović.

On je rekao da zbog suspenzija ne računa na levog beka Stefana Đorđevića i štopera Đorđa Crnomarkovića, Nikola Drinčić je povređen, a Petar Grbić premoren.

"Ovi izostanci znače da će se Taras Bondarenko vratiti na poziciju štopera, da će levi bek biti Nikola Stanković, dok će tandem zadnjih veznih činiti Riota Noma i Aleksa Jovanović", rekao je Lalatović.

Osim što je pohvalio svoje igrače za uloženo zalaganje, Nenad Lalatović nije više želeo da komentariše dešavanja sa utakmice između Radničkog i Čukaričkog, koju je propustio zbog problema sa slepim crevom, zbog čega će, kako je rekao, početkom juna morati da se podvrgne hiruškoj intervenciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke