Lalatović otkrio šta je rekao igračima u poluvremenu, upalilo je!

Autor: Beta Beta
nedelja 29.10.2017.
23:08
Izvor: Beta

Trener fudbalera beogradskog Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da su njegovi igrači danas ostvarili veliku pobedu protiv gradskog rivala Voždovca i da ih je bog nagradio zbog brojnih propuštenih šansi u prethodnim utakmicama.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ekipa sa Banovog brda je šesta na tabeli Super lige Srbije sa 25 bodova, a Voždovac je četvrti sa tri boda više.

"U prvom poluvremenu smo propustili neke šanse, a gol smo primili posle dubinske lopte koja je bila šok za nas. Rekao sam igračima na poluvremenu da veruju i oni su to uradili, nastavili su dalje.

Bog nas je nagradio za gomilu propuštenih prilika u prethodnim mečevima. Vratilo nam se to. Želeli smo pobedu i na kraju došli do velika tri boda", rekao je Lalatović posle utakmice.Čukarički je na svom terenu pobedio Voždovac sa 2:1, u 15. kolu Super lige Srbije.

"Voždovac je prijatno iznenadjenje u ovom šampionatu. Imaju dobre igrače. Znali smo da nas čeka teška utakmica. Znate, nekada mi se ne ulazi u svlačionicu, jer je kao da ulazim u bolnicu, četiri prvotimca su na štakama. Svi ostali igrači ostave srce na terenu.

Danas su sve obavili što sam im rekao. Dobro su odigrali taktički. Mislim da je publika mogla da uživa do samog kraja. Bila su tri gola i borba svih 90 minuta", rekao je Lalatović.

Trener Voždovca Ilija Stolica nezadovoljan je pošto je njegova ekipa primila dva gola u poslednjih nekoliko minuta.

"Čestitam ekipi Čukaričkog na zasluženoj pobedi. Put od svlačionice dovde mi je malo ohladio glavu. Teško je kada primite dva gola u poslednjih pet minuta. To je fudbal. Bila je ovo korektna utakmica. Možda teren zbog kiše nije dozvolio malo bolju i kvalitetniju igru, ali je utakmica bila puna tempa. Oba tima su igrala otvoreno", naveo je Stolica. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke