Lalatović: "Osvojili smo velika tri boda"

Autor: Beta Beta
petak 03.11.2017.
20:51
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da su njegovi fudbaleri osvojili danas velika tri boda protiv Vojvodine i da je zadovoljan rezultatima, pošto je ekipa u poslednjih 11 utakmica izgubila samo jednom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas na svom terenu Vojvodinu sa 2:1, u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

"Ovo su velika tri boda za nas, pogotovo kada se uzmu u obzir veliki kadrovski problemi koje imamo. Povredio nam se (Aleksandar) Kirovski pred meč, ali naša sreća je da imamo dva dobra golmana, pa se to nije osetilo. Poslednja dva derbija, protiv Voždovca i Vojvodine, direktnih konkurenata za Evropu, mi smo pobedili. Zadovoljan sam zbog svega toga, ali i guranja u vatru mladih igrača, jer ako želite da forsirate mlade igrače, morate da pobeđujete", rekao je Lalatović posle utakmice.

Čukarički je slavio golovima mladog Nemanje Milojevića i Asmira Kajevića. Jedini gol za Novosađane postigao je Stefan Mihajlović.

"Vojvodina dobro igra, pobedila je Rad sa 3:0. Trenirao sam Vojvodinu i to je moje najlepše trenersko iskustvo. Ponosan sam što sam bio trener Vojvodine. Oni igraju na strani kao kod kuće. Morali smo da zaustavimo (Dušana) Jovančića, on je fenomenalan igrač. Prvih pet minuta smo imali dve šanse, ali ih nismo iskoristili. Ali ni Vojvodina nije uspela da iskoristi svoje. Želeli smo pobedu i za taj gol smo bili bolji. Hteli smo da igramo na njihovoj polovini, da pritiskamo i to je urodilo plodom", naveo je Lalatović.

On je dodao da njegova ekipa nije smela da primi gol sa igračem više, ali da je Vojvodina napravila odličnu akciju za gol. On je naveo da je zadovoljan rezultatima u poslednjih 11 utakmica.

"U poslednjih 11 utakmica imamo samo jedan poraz i to je odličan rezultat za nas", naveo je on.

Trener fudbalera Vojvodine Vladimir Buač rekao je da je posle crvenog kartona njegovog igrača Siniše Saničanina utakmica izgubila ritam, ali da je Čukarički zasluženo pobedio.

"Prvo poluvreme je bilo manje-više izjednačeno po šansama, iako su oni za nijansu više držali loptu, bili su malo opasniji. Primili smo gol u 15. minutu, bilo je šansi da izjednačimo, ali je u 41. minutu utakmica izgubila ritam, posle crvenog kartona. Čukarički je imao inicijativu u drugom delu, a mi smo pokušali iz kontre da ih iznenadimo. Uspeli smo jednom, ali nismo izdržali pritisak i primili smo drugi gol. Bili smo mnogo potrošeni. U prvom poluvremenu nismo realizovali svoje šanse i Čukarički je zasluženo pobedio", naveo je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke