Lalatović oštriji nego ikada! Tako se bori za svoje igrače!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2020.
20:00
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Još jedna pres konferencija trenera Vojvodine posvećena je finansijskim problemima u klubu i neispunjenim obećanjima iz uprave.

Screenshot/YouTube/Fk Vojvodina
Screenshot/YouTube/Fk Vojvodina

Povezane vesti

Vojvodina je danas savladala Mačvu sa 1:0, ali nažalost, sama utakmica je opet u drugom planu zbog sve teže situacije u novosadskom superligašu.

Nenad Lalatović se na pres konferenciji posle meča pojavio u društvu nekolicine igrača i ljudi iz kluba, doneo je i jedan dres koji je nošen na današnjoj utakmici i koji treba neko da opere, iako mesecima za to nije plaćen...

''Stvarno poštujem gospodina Bajatovića, ali moram da kažem da je na sastanku pred svim igračima tri puta obećao da će im novac biti isplaćen. Dva puta nije ispoštovao rok, a treći put je rekao da ih gleda u oči i da će ovoga puta dati. Ne želim da ulazim u bilo čije ratove, niti o bilo kome da kažem lošu reč, ali moji igrači i dalje nisu dobili ono što im je obećano'', istakao je Lalatović.

Igrače je u nekoliko navrata nazvao herojima za sve što čine za ovaj klub, ali članovima uprave uputio je najoštriju poruku do sada.

''Vi ste heroji Novoga Sada, a svi ovi što sede po foteljama, što voze skupocene automobile... ja bih im tako rado ispraznio frižidere, a vama napunio, zaposlenima u klubu, onima koji čiste, ovaj dres sada neko treba da opere, je li tako? Njima bih ispraznio frižidere i poslao da se voze gradskim prevozom.

Duguju se tri premije, dve plate, nekiim od zaposlenih i četiri plate.

Ja se ne borim za bogate ljude.

Ide Nova godina, idu slave, nemojte oterati te ljude kući bez ijednog dinara. Treba samo da budu plaćeni za ono što su zaslužili. Žao mi je što je došla ovakva situacija'', još neke su od Lalatovićevih današnjih poruka, a kompletna konferencija je u prilogu sa YouTube kanala FK Vojvodina.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Sunday, 06.12.2020
23:24

Opet place kme,kme,kme...Kad napravis igraca I prodas ili odigras u grupnoj fazi LE imaces I para.Nema para ako pobedis Macvu ili bilo koji srpski klub.Pare su preko pa zaradi.Gde bi ti u Evropi mogao da budes trener da pretis da ces reci za sve kradje sudija kunes se u krst.Bezboznik

avatar
Mirkolinjo
Sunday, 06.12.2020
11:37

Umes dosta puta da preteras Lalate,ali za ovo što sad radiš za klub i igrače treba ti "skinuti kapu",i nazalost 70,80 % klubova ovako funkcioniše ali niko ne sme javno o tome da priča

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 06.12.2020
00:14

Лалате сад има да те најуре из Војводине али свака ти част јер причаш истину.

avatar
riquelme
Sunday, 06.12.2020
00:54

Nece. Sve je odradio kako je receno...

avatar
jv
Saturday, 05.12.2020
23:17

Bravo majstore! To je pravi trener, uvek uz svoje igrače!

avatar
riquelme
Sunday, 06.12.2020
00:44

I uz predsednika! ;)

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Saturday, 05.12.2020
22:49

Ovo između Lalatovića i Bajatovića je iscenirani napad jedne na drugu stranku.

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 08.12.2020
22:12

Баш си забаван.

avatar
riquelme
Saturday, 05.12.2020
21:48

Cccc... Kakva bruka. Stvarno je dobar trener ali ovo politikanstvo pa ovo je vece bruka od Zvezde i Partizana. Da ne budem pogresno shvacen, treba da dobiju plate, pogotovo oni koji peru dresove i ciste svlacionice a ovi momci sada mogu da odu u Austriju, Belgiju u neki tanji klub i da igraju za pare... Ali mi smo stvarno banana liga. Da jedan sportski radnik velica prvog coveka drzave, koji je najveci, koji je podigao zemlju, koji je kao Putin tralalalala... Malo sto ga dizu u visinine i Terza, Dzaja i veliki sportski direktor sa 10 najvecih promasaja od 2 do 4 miliona sa platama kao i komsiluk vec mora i Lalatovic ispred Vojvodine da isto radi. Sramota... Koje dno. Samo vesto izbeze kolika je svota, nesto slicno kao sto je izbegao da kaze sta je rekao da ce da isprica sve sto zna, secate se gostovanja u Nisu!

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 05.12.2020
21:35

Gospodin covek

avatar
riquelme
Sunday, 06.12.2020
00:53

Jos da kaze sta je hteo sve javno da isprica posle utakmice u Nisu i koliko se u parama duguje i sve ok. Nemam generalno problem sa ovom borbom, imam problem sa nacinom. Nije bilo ni u Borcu para i bilo je 50 puta gore pa je drugacije to radio, kao pravi trener, kao covek od zadatka i verovatno najboljih 5 trenera u poslednjih 20 godina u nasoj ligi ali biti parolas prvog coveka svega je mnogo. Imas pravo na svoj stav i misljenje kao sto ga nije ni krio ali ovo je sada vec previse. Bicu slobodan, malo i sumnjivo po meni. Pa naravno da ce se srediti, odvaja se 75 miliona evra za poklon penzionerima a nece dati tu nekih 250 hiljada evra za te plate i premije. Pa ne primaju u Vojvodini po 5000 mesecno. Ipak neukusno i pre svega nepotrebno.