Lalatović ostaje, Čačani će biti još jači?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 12.10.2015.
20:10
Izvor: Beta

Posle današnjih razgovora sa upravom kluba, Nenad Lalatović odlučio da povuče ostavku i vrati se na klupu čačanskog Borca, trećeplasiranog na tabeli Superlige.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Borca Nenad Lalatović rekao je večeras da je postigao dogovor sa Upravom i da će ostati u klubu, kao i da će njegovim fudbalerima zaostale zarade biti isplaćene uskoro.

"Posle razgovora sa Upravom, koja je na moj zahtev izašla pred igrače, dogovorena je dinamika isplate zaostalih zarada. Igrači će do petka i meča sa OFK Beogradom dobiti pola plate i dve premije, a do 29. oktobra još jednu celu platu. Veoma je bitno što je grad Čačak stao iza kluba", rekao je Lalatović agenciji Beta.

Lalatović je pre dva dana podneo ostavku u Borcu jer igrači nisu dobili obećani novac koji im se duguje, a prema njegovim rečima, danas je postigao dogovor o nastavku saradnje sa čačanskim klubom.

On je ponovio da klub njemu ništa ne duguje, ali da podržava igrače i da će uvek biti uz njih.

"Igrači su zadovoljni postignutim dogovorom. Našli su zajednički jezik. Bitno je da u nastavku prvenstva više ne dolazi do ovoga... Jako težak trenutak je za nas ovo bio, jer pored kadrovskih problema, mi nismo ni trenirali da se spremimo za predstojeće utakmice. S druge strane, možda se vraćamo jači nego pre", kazao je Lalatović.

Šef stručnog štaba Borca je potvrdio da će u klubu ostati do 16. decembra, kada mu ističe ugovor i dodao da bi voleo, ukoliko sve bude u redu, da ostane i duže.

Posle 12 kola u Super ligi Srbije, Borac je treći na tabeli sa 21 bodom i ima bod više od aktuelnog šampiona Partizana na četvrtom mestu. Prva na tabeli je Crvena zvezda sa 32 boda, a drugoplasirani Javor ima 22 boda.

U 13. kolu u sredu Borac će igrati na svom terenu protiv Metalca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Monday, 12.10.2015
20:46

Tako je Lalate! I ostani sto duze ispred Partizana. Ako ne mozes da im prednjacis u Zvezdi, mozes komotno i sa nekim drugim klubom.

avatar
ujka Vanja
Monday, 12.10.2015
23:33

Auu sta rade kompleksi.Vest gde se ne spominju ni raspala CZV ni Partizan ovaj pominje Partizan.Kompleksi cudo prirode.

avatar
Branislav
Tuesday, 13.10.2015
21:21

Nazovi to kako hoces, ali ja sam mu ovim recima pozeleo srecu u onome sto on najvise zeli, a to je da bude ispred Partizana! To nisu kompleksi nego nesto o cemu je on govorio proteklih meseci.

avatar
Ako cemo realno
Tuesday, 13.10.2015
01:46

Kome smeta jak Lalatovic ?