Lalatović oprezan, Dobanovci jedna od stanica na putu do finala

Autor: Beta Beta
utorak 23.10.2018.
13:30
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da njegova ekipa mora ozbiljno da uđe u meč sa prvoligašem iz Dobanovaca, pošto je njen cilj plasman u finale Kupa Srbije.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog igraju u sredu od 14 časova u Dobanovcima protiv Budućnosti, utakmicu osmine finala Kupa Srbije.

"Sigurno je da u Kupu nema lakih protivnika. Radi se o specifičnom  takmičenju u kome jedna utakmica odlučuje i nema favorita. Mnogo zavisi od toga kakav dan imate, treba imati i dozu sreće. Igrači iz druge lige igraju iznad svog maksimuma kako bi pobedili favorite", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Nenad Lalatović je rekao da u ekipi ne sme da bude opuštanja.

"Radnički je prošle sezone ispao od tadašnjeg drugoligaša Zlatibora. Možda smo tada unapred upisali pobedu. Ja to mojim igračima neću da dozvolim, Budućnost kući ne zna za poraz, teren nije u dobrom stanju i manjih je dimenzija. Moramo ih shvatiti maksimalno ozbiljno, onako kako će i oni nas da bismo prošli u narednu rundu Kupa", naveo je Lalatović.

Lalatović je je rekao da neće biti značajnih odstupanja u rotaciji, ali da će zbog povrede Radovana Pankova i Aleksandra Todorovskog biti prinuđen da izmeni sastav.

"Moja želja je da stignemo do finala Kupa, a da bismo to uspeli moramo prvo da pobedimo u Dobanovcima. Budućnost je ekipa koju jako cenim. Imaju kvalitet, igrali su nerešeno protiv Javora, ekipe koja je igrala u Super ligi i koja teži povratku u najviši rang. Čim nemate poraz kod kuće zaslužujete poštovanje", dodao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke