Lalatović opet o uvredama i ''grotlu'', lekcija o ''srpstvu'' pred finale Kupa

Autor: Beta Beta
ponedeljak 22.06.2020.
13:32
Izvor: Beta

Trener fudbalkog kluba Vojvodina Nenad Lalatović rekao je danas da nema pritisak pred finale Kupa Srbije i da želi fer i korektnu utakmicu sa Partizanom.

Screenshot/YouTube/Fk Vojvodina
Screenshot/YouTube/Fk Vojvodina

Povezane vesti

Vojvodina će igrati protiv Partizana finale Kupa Srbije u fudbalu.

"Nemam nikakav pritisak. Očekujem dobru, fer i korektnu utakmicu, da sve prodje u najboljem redu, bez ikakvog incidenta, a nek pobedi i osvoji trofej onaj ko bude bio bolji", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

"Igrači Partizana imaju veoma veliki kvalitet. Ovo je specifično takmičenje, nema popravnog. Šanse su 50-50, ali Partizan ima mnogo iskustva sa osvajanjem trofeja, igraće u Nišu, pred mnogo svojih navijača. Nama je žao što nas naši neće podržati jer smatram da bi nam bili od velike pomoći. Spremni smo, znamo šta nas očekuje, mnogo navijača Partizana i kvalitetan protivnik", naveo je Lalatović.

Trener novosadskog kluba je kazao da će izvesti najjači mogući sastav, ali je izrazio žaljenje zbog toga što neće moći da računa na Mirka Topića.

"Jako mi je žao što neću moći da računam na Topića koji je jedan od najtaletovanijih igrača i koji je veoma bitan šraf u našoj igri. Neću moći da računam i na Mladenovića koji se jako dobro uklopio u klub",
dodao je Lalatović.

On je govorio o uvredama koje su navijači Partizana izrekli na račun njegove bivše supruge.

Lalatović je istakao da stoji iza svake svoje reči, i da je rekao da će stadion Čair biti "grotlo" navijača Partizana i da Vojvodini neće biti lako da pobedi.

"Da li smo ih motivisali ili ne, pa ja njihove navijače motivišem čim se pojavim, sama moja pojava je za njih velika motivacija. Jednostavno, oni vole da me ponižavaju i vređaju.

Moraju da vode računa da tako motivišu mene i moje igrače jer smatram da jedna srpska majka, koja radja srpsku decu nije zaslužila da je iko vređa i ponižava.

Po srpstvu je majka svetinja, a oni vređaju ženu koja rađa srpsku decu. Zbog takvih stvari ne mogu da dovedem svoju decu na utakmicu. To je za mene neshvatljivo. Vređajte mene, ja mogu da se nosim sa tim", rekao je Lalatović.
-
Baner 12
-
Po njegovim rečima, fudbaleri Vojvodine će moći da se nose sa pritiskom.

"Čim mogu da podnesu mene i moj pritisak koji im stvaram, siguran sam da će moći i u finalu Kupa"
, rekao je Lalatović.

Finale Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana igraće se u sredu od 19.00 na stadionu Čair u Nišu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 22.06.2020
15:37

Naravno da je neumesno vredjanje porodice, ali, morao bi i on malo da smanji dozivljaj, nije od juce pa da ne zna da se navijaci lako primaju na svaku rec i svaku provokaciju, mora da se zna ko je publika, a ko trener.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 22.06.2020
22:15

Pocastio ih je na kraju!