Lalatović okupio ''Brđane'', evo kako će reagovati na suspenziju!

Autor: Beta Beta
utorak 10.01.2017.
12:50
Izvor: Beta

Fudbaleri Čukaričkog okupili su se danas u Beogradu pred početak priprema za prolećni deo sezone, a novom treneru ''Brđana" Nenadu Lalatoviću javilo se 30 igrača.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Na prozivci se nisu pojavili Obeng Regan, Ismael Beko Fofana i Lukas Piasentin, koji će se pridružiti timu za nekoliko dana po povratku iz inostranstva.

Trener "Brđana" Nenad Lalatović je rekao da je najbitnije da se ekipa što bolje uigra i spremi pred prvenstvo i najavio treninge dva puta dnevno.

"Imaćemo tri prijateljske utakmice 18, 21. i 25. januara. Treniraćempo dva puta dnevno i imaće dva slobodna dana do polaska na pripreme. Imamo samo 20 bodova, a moja je želja da pokušamo da udjemo u plej-of.

Treba da budemo realni, to će biti teško, jer osmi na tabeli nam beži deset bodova, što je velika razlika. Ipak, dok god postoji matematički nada, mi ćemo dati sve od sebe. Bitno nam je da u Kupu doguramo što dalje. Sad treba da razmišljamo kako da se uigramo, da budemo bolji nego jesenas"
, rekao je Lalatović.

Šef je naveo i da na dvonedeljne pripreme na Kipar planira da vodi ukupno 27 igrača, uključujući tri golmana, kao i da su medju njima četiri omladinca obzirom da su osamnaestogodišnji Erhan Mašović i Sava Radić već standardni u prvom timu.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević
rekao da je ekipa pojačana sa tri nova igrača - Petra Jovanovića, Borisa Kopitovića i Nemanju Obradovića, kao i da se u toku današnjeg dana očekuje dolazak Darka Zorića.

"Do polaska na Kipar, 27. januara ćemo znati ko odlazi, a ko ostaje u klubu. Ne planiramo nova pojačanja, jedino ako se pojavi baš nešto što bi nama odgovaralo. Nismo očekivali ponude, ipak smo na 12. mestu, ali do leta će se sve promeniti", rekao je Matijašević na okupljanju.

Novinare je zanimalo kako Lalatović komentariše što je kažnjen suspenzijom na četiri naredne prvenstvene utakmice.


"Smatram da nisam trebao da budem kažnjen sa četiri utakmice, a zašto je tako to nek pričaju drugi. Žaliću se na tu kaznu. Kažnjen sam dok sam bio u Vojvodini, imali su vremena ranije da to urade. Možda me Čuka ne bi uzela da su znali da ću biti kažnjen četiri utakmice", rekao je Lalatović.

Matijašević je dodao da će se klub žaliti na tu odluku, jer kako je rekao "jednostavno, to nam nije bilo poznato".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke