Lalatović oduševljen najnovijim dešavanjima - ''Vembli'' u Novom Sadu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.05.2020.
18:32
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

S obzirom na takve uslove, od Vojvodine se može mnogo očekivati.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine uveliko se pripremaju za nastavak prekinute sezone koji je planiran za 30. maj, a uporedo s tim, odličan posao radi i uprava kluba.

Detalje je u razgovoru za klupski sajt otkrio trener Nenad Lalatović, koji nije krio veliko zadovoljstvo onim što se u poslednje vreme dešava na ''Karađorđu''.

''Moram da pohvalim upravu kluba, na čelu sa predsednikom Vojislavom Gajićem, generalnim direktorom Dušanom Bajatovićem i članom Upravnog odbora Ljubomirom Aprom na tome što su nam omogućili idealne uslove za rad u našem trening centru, te neću pogrešiti ukoliko kažem da je Vojvodina danas možda i najstabilniji klub u našoj zemlji.

Evo, baš danas je bila plata i igračima se ne duguje nijedan jedini dinar. Osim toga, svaki teren u FC 'Vujadin Boškov' je doveden u perfektno stanje, bukvalno kao na 'Vembliju''', izjavio je Lalatović.
-
bundesliga

Zadovoljstvo je primetio i na licima svojih fudbalera posle svakog treninga, pa u Vojvodini ima mnogo razloga za optimizam u susret završnici sezone na dva fronta.

''Ja sam prošle sezone bio vicešampion sa Radničkim i bilo bi sjajno ukoliko bih isto to uradio ove godine sa Vojvodinom. Ipak, treba se setiti prošle sezone i gde je Vojvodina bila prošlog leta.

Sada smo na korak od toga da obezbedimo plasman u Evropu, imamo realne šanse da se izborimo za polufinale Kupa, a ukoliko bismo još uspeli da budemo i vicešampioni, onda bi ovo stvarno bila sezona iz snova, jer verujem da tako nešto letos niko nije mogao ni da zamisli.

Drago mi je što su ljudi koji su me vratili u Vojvodinu verovali u mene, kao što sam i ja verovao da uprava, stručni štab, igrači i navijači zajedno mogu da ostvare sve ono što Vojvodina može i zaslužuje'', konstatovao je Lalatović.
-
Baner ispravka

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke