Lalatović očekuje teško gostovanje u Lučanima

Autor: Beta Beta
petak 05.10.2018.
19:24
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je danas da su njegovi fudbaleri spremni za prvenstvenu utakmicu protiv Mladosti iz Lučana, koju je nazvao najtežim gostovanjem jeseni, i dodao da je cilj pobeda.

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

"Atmosfera u Radničkom je jako dobra, fudbaleri koji su bili povređeni ili roviti su se vratili treninzima i posle mnogo vremena ponovo sam u mogućnosti da biram između svih igrača. Tamo idemo s jasnom ambicijom da se nadigravamo i da u Niš ponesemo sva tri boda", rekao je Lalatović.

U utakmici 11. kola Super lige Srbije fudbaleri Radničkog gostovaće u Lučanima u subotu od 16.00 časova.

"Mladost je odličan tim. Imaju kvalitetan i iskusan sastav, brze krilne igrače, jak vezni red koji mnogo trči i često dolazi u završnicu iz drugog plana. I oni će biti u najjačem sastavu, jer su čuvali igrače sa po tri žuta kartona u prethodnom meču protiv Crvene zvezde. To dovoljno govori o tome koliko im je bitna utakmica protiv nas i koliko žele da nas pobede", kazao je Lalatović.

On se takođe osvrnuo i na utakmicu protiv Partizana i rekao da je to model po kojem treba da igra njegova ekipa.

"Verujem u svoj tim, jer kada smo mi pravi, teško da može neko da nam parira. Ukoliko ponovimo pristup iz prvih 60 minuta protiv Partizana, mislim da ćemo se radovati u Lučanima. Tih 60 minuta je model po kojem Radnički treba stalno da igra i naš zadatak je da u nastavku sezone tokom svih 90 minuta budemo na tom nivou. Ovo je naše najteže gostovanje u jesenjem delu sezone i moraćemo da budemo na maksimumu kako bismo ga prebrodili", rekao je Lalatović.

Radnički iz Niša trenutno se nalazi na drugom mestu tabele Super lige Srbije, sa 21 bodom, dok je Mladost na petoj poziciji sa 18 bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke