Lalatović očekuje pobedu

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.08.2019.
15:08
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine u okviru šestog kola igraju protiv ekipe Proletera.

FK Vojvodina
FK Vojvodina

Povezane vesti

Novosadska Vojvodina će u okviru šestog kola Linglong Tire Super lige Srbije formalno biti gost na svom stadionu "Karađorđe" gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Proletera.

Remi u prethodnom kolu u duelu sa ekipom TSC-a motiv je više za fudbalere Vojvodine da u susretu sa ekipom Proletera pruže dobru partiju i zabeleže još jedan trijumf na svom kontu. Šef stručnog štaba Nenad Lalatović istakao je u izjavi za medije da je jedini cilj koji njegova ekipa ima u predstojećem meču protiv Proletera osvajanje sva tri boda:

"Očekuje nas još jedan derbi, ovoga puta gradski. U Proleteru sam proveo dve prelepe godine i vode ga veoma organizovani ljudi, koji vole svoj klub. U njemu su igrači koji nemaju nikakav kompleks i ne plaše se ni Vojvodine, ni Crvene zvezde, ni Partizana. To su momci sa karakterom, koji imaju kvalitet i igraju tvrdo i organizovano. Prošle sezone Proleter je znao da iznenadi Vojvodinu, pa je pobedom nad njom čak mogao da je gurne u plej-aut. Jednostavno, oni nemaju respekta ni prema kome, ali isto tako, nemamo ga ni mi. Zato sutra očekujem dobru utakmicu i pobedu moje ekipe, koja nije uzdrmana zbog remija u prošlom kolu, već naprotiv, još više je dobila na samopouzdanju. Jedini cilj su nam tri boda", izjavio je Lalatović.

Meč šestog kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Vojvodine igra se danas, u subotu 24. avgusta, sa početkom u 20:00 časova.a

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke