Lalatović obradovao ''Grobare'', šta Partizan još čeka?

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.01.2020.
18:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Doduše, trener Partizana sad ima Škrbića na raspolaganju, pa mu se, izgleda, i ne žuri...

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Još uvek nije rešeno pitanje novog napadača Partizana, iako su crno-beli juče na probu doveli 24-godišnjeg Miljana Škrbića, koji je trenutno slobodan igrač.

Ovaj momak ima sedam dana da pokaže Savu Miloševiću i njegovom stručnom štabu da zaslužuje dres Partizana, a ako se ne izbori za ugovor, crno-beli će morati dalje da traže.

Tačnije, ne moraju ni da traže, jer jedna od njihovih želja ove zime Bojan Matić nema ništa protiv da se preseli u Humsku, što je potvrdio i trener Vojvodine Nenad Lalatović, mada sam fudbaler uverava da su neke njegove izjave na tu temu ''izvučene iz konteksta''.

''Lično bih voleo da ostane, ali ako želi da ide, od mene ima zeleno svetlo. Rekao sam mu to, kao i da dobro razmisli o svemu. Ja mu neću praviti problem oko toga, sigurno.

Video sam po njemu da bi želeo da pređe u Partizan, ima 29 godina, da napravi novi ugovor, a moja želja je da na proleće predvodi napad.

Igrali smo stalno sa jednim špicem, dolaskom Momčila Mrkaića imamo dva i pojačanu konkurenciju, jer nam je cilj Evropa. Mrkaić nije došao da bi Matić otišao. Takođe, mene raduje svaka ponuda koja stigne za mog igrača jer je i to potvrda da dobro radim'', objašnjava Lalatović, a prenose ''Novosti''.

Ipak, iz uprave Vojvodine stižu nešto drugačiji signali, jer od Partizana očekuju da ''dublje zavuče ruku u džep''.

''Naše ambicije su visoke, klupski cilj je plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope i svakako da nam je potreban centarfor, najbolji strelac ekipe.

Dolaskom Momčila Mrkaića, konačno imamo dva špica i ne želimo da se olako odreknemo usluga sjajnog napadača. Da li će u čitavoj priči stići ponuda koja se ne odbija, videćemo'', prenose ''Novosti'' izjavu potpredsednika Vojvodine Ljubomira Apra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 21.01.2020
22:19

Da ga zvezda traži poslala bi ga novosadska im filijala za 200-300k € i 20% od sledećeg transfera i to s mašnicom.

avatar
Osijek 51
Tuesday, 21.01.2020
20:31

Cim njega Lalatovic nudi, to mi je siguran znak nesto nije dobro