Lalatović obećao "premiju" za pobedu u Zemunu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.03.2019.
15:38
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Svestan je Nenad Lalatović iskušenja koja čekaju njegovu ekipu na gostovanju Zemunu, pa je obećao svojevrsnu vrstu premije igračima ukoliko ostvare trijumf.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Deset uzastopnih pobeda ostvario je tim Nenada Lalatovića u domaćim takmičenjima, a naredno iskušenje ekipu čeka već u subotu kada Radnički gostuje poslednjeplasiranom Zemunu.

"Utakmica u Zemunu će biti najteža za nas u ovom ciklusu. Prvo zbog toga što Zemun ima kvalitet i smatram da to nije ekipa koja treba da bude poslednja na tabeli. Ja sam nekada igrao u Zemunu, znam koliko njihovi navijači vole svoj klub i  znam da će Zemun sutra imati veliku podršku sa tribina tokom meča.  Njima su pod hitno potrebni dobri rezultati ako žele da ostanu u Superligi, a ja mislim da će oni na kraju sezone uspeti u svojoj nameri", kazao je Lalatović za klupski sajt.

Igrači Radničkog igrali su u sredu kup utakmicu sa Vojvodinom, a Lalatoviću nije jasno zašto je prvenstveni duel sa Zemunom zakazan za subotu.

"Mislim da je ovo mnogo težak neč za Radnički jer je ovo naša peta utakmica u poslednjih 13 dana, a pošto ja nisam mnogo rotirao u prethodnim duelima, ekipa mi je prilično umorna. Meni zaista nije jasno zbog čega igramo u subotu, nismo to očekivali. Igrali smo Kup u sredu i po meni je bilo logično da duel u Zemunu bude zakazan za nedelju, ali šta je tu je", kazao je trener Radničkog.

Pošto nakon 27. kola sledi pauza u šampionatu, Nenad Lalatović je svojim izabranicima obećao "premiju".

"Zemun je imao sedam dana odmora, mi smo odigrali mnogo tržak meč u sredu sa Vojvodinom, ali to ne sme da nam bude izgovor, moramo da se stisnemo i da ovaj ciklus završimo na najbolji mogući način. Obećao sam mojim igračima da će ukoliko pobede Zemun dobiti tri do četiri slobodna dana i ja se nadam da će tako i biti", istakao je Lalatović.

Nišlije će u Zemunu igrati bez povređenog Saše Stojanovića, a Lalatović je rekao da njegovi igrači ne smeju da traže alibi i da je cilj ostanak na drugoj poziciji.

"Drugi smo na tabeli i tu želimo i da ostanemo. Pokušaćemo da zadržimo prednost u odnosu na trećeplasirani tim, a i da nastavimo da vršimo pritisak na prvoplasirani. Igračima sam rekao da umor ne sme da postoji, jer ako žele da sutra nastupaju u ozbiljnim klubovima u Evropi moraju da se naviknu da igraju zahtevne utakmice na svaka tri dana. Ubeđen sam da će oni sutra pokazati karakter i timski duh i da će uložiti poslednji atom snage u našu novu pobedu", zaključio je trener Radničkog.

Utakmica 27. kola Super lige Srbije između Zemuna i Radničkog igra se u subotu od 15 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke