Lalatović o svemu, ali najviše o Partizanu!

Autor: Beta Beta
subota 01.12.2018.
22:44
Izvor: Beta

Lalatović se otvorio na konferenciji nakon utakmice.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović rekao je danas da je taj klub najpošteniji u Srbiji i opširno je govorio o navodima iz prethodnog perioda da su pojedine utakmice nameštene i lošim odnosima sa Partizanom.

"Apsolutno znam da je utakmica Partizan - Dinamo bila poštena, ne treba bacati sumnju jer je Partizan veliki klub, ali i oni iz Partizana moraju da znaju da je Radnički veliki klub, da je sa pravom drugi i niko ne treba da baca sumnju jer igramo pošten fudbal i svima smeta što smo drugi. Vole da bace mrlju na nas da bi opravdali svoje treće mesto", rekao je Lalatović novinarima u Surdulici.

Prethodni period doneo je buru u sportskoj javnosti, a pominjalo se da su nameštene prvo utakmica Proleter - Radnički, a potom Partizan - Dinamo.

"Pogledajte utakmicu Frankfurt - Marsej. Ne igram kladionicu. Kvota je bila 2,4 pred, pa pala na 1,6, Marsej igra s drugim timom, nameštena, nije nameštena utakmica. A, Marsej je dao dva autogola u Ligi Evropa. Zamislite da je to uradila Crvena zvezda ili Partizan. Pa nas bi odmah suspendovali i izbacili. Zašto se bavimo samo našim klubovima. Ja mogu javno da čestitam Zvezdi na svemu šta je uradila. Mogu i Partizanu na prošloj sezoni", kazao je Lalatović.

Komentarisao je i reči trenera Partizana Zorana Mirkovića koje je dan ranije izneo na konferenciji za novinare.

"Batu jako cenim i poštujem, volim ga kao kolegu, privatno smo jako dobri. Ni on ni ja ne treba da komentarišemo tako neke stvari", naveo je Lalatović.

On je prvog čoveka Radničkog Ivicu Tončeva nazvao jednim najpoštenijih u srpskom fudbalu.

"Njihova (Partizanova) uprava dobro vodi klub, Zvezdina uprava sjajno vodi svoj klub, Slaviša Kokeza je preporodio Fudbalski savez Srbije. Sve pohvale za njega, za rukovodstvo Crvene zvezde, Partizana, Radničkog na čelu sa Ivicom Tončevim", rekao je Lalatović.

Po njegovim rečima, ljudi koji su deo srpskog fudbala treba da se medjusobno podržavaju, a ne blate.

"Mi Srbi smo navikli samo da pljujemo jedni po drugima i da jedni druge kritikujemo, da jedni drugima pomerimo stolicu. U našoj ligi ima veoma kvalitetnih igrača, ona je jedna od najpoštenijih u Evropi. Pogledajte kakve igrače je izbacila, kako Luka Jović igra, on je jedan od najtraženijih igrača u Evropi, pa Nemanja Radonjić u Marseju. Zašto pljujemo, to veze s vezom nema. Treba da se podržavamo medjusobno a ne da se medjusobno blatimo", rekao je Lalatović.

Partizanu je poželeo sve najbolje, a za Radnički je rekao da je najpošteniji klub u Srbiji.

"Partizanu želim sve najbolje. Ovo je loš period za njih. Nije smak sveta ako je Zvezda dominantna. Ne treba pljuvati po tim ljudima, treći su, ali su u trci za jedan trofej. Desi se slaba polusezona, ali Zvezda je dominantna i zasluženo je tu gde jeste, kao što je Radnički zasluženo tu gde jeste. Mi smo kristalno čisti i apsolutno sam ponosan što sam trener Radničkog i što radim u najpoštenijem klubu u Srbiji", kazao je Lalatović.

Njemu ugovor sa Radničkom ističe na kraju polusezone, a naveo je da će ostati ako se bude dogovorio sa upravom kluba.

"Navijači su me prihvatili. Uvek dajem 100 odsto od sebe u klubu u kom radim. Postili smo dobre rezultate. Ugovor mi ističe, nisam hteo na duže da potpišem. Kada se završi sve, razmisliću o svemu sedam dana. Nemam ništa protiv da ostanem u Nišu, nisam očekivao da će mi ovde ovako prijati", naveo je trener Radničkog.

Radnički je pobedio Dinamo sa 4:0 i sada ima četiri boda više od trećeplasrianog Partizana, a Lalatović je rekao da je to 21. uzastopna utakmica bez poraza i da njegovi fudbaleri zaslužuju sve pohvale.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.12.2018
11:20

Partizanova uprava dobro vodi, klub, kokeza je preporodio FSS, radim u najpostenijem klubu u Srbiji, radonjic blista/dobro igra (a cak ni ne igra uopste, zar ne?!) u marseju, zvezda dominira i zasluzeno je tu gde jeste. Prvo mesto dele trece i peta recenica, drugo prva i druga, cetvrta moze na trece mesto.

avatar
Sunday, 02.12.2018
08:44

Rodjo spusti ton... Inače si Lalatović iz Ozrinića...Tvoj đed Milan Đokov 1950 otišao sa Bogduše u Beograd... Razmisli malo... Dobar si momak al nađi mjeru u priči...

avatar
Džonson Don
Sunday, 02.12.2018
07:11

Lalatu puna usta poštenja. Svi prepošteni, Tončev, Kokeza, Zvezda, Partizan, Radnički, Marsej...

avatar
MALI PLAVI
Sunday, 02.12.2018
01:55

Samo ću reći da mislim da smo mi Srbi stvarno među gorim ljudima koje sam upoznao, a upoznao sam ih mnogo pošto živim u Americi. Niko mi nije toliko odmogao koliko naši ljudi. Samo gledaju da te zavrnu. Sami smo sebi najveći neprijatelji.

avatar
DekiStankovic5
Monday, 03.12.2018
01:30

To se slazem,I ja sam malo prosao vise,tamo I ovamo I apsolutna je istina sve to sto si rekao.

avatar
svojnasvome
Sunday, 02.12.2018
01:19

Govoriti o partizanu kad je u unisten i kad je tu gde je, a gde likovima poput ovog prija da bude, uništen i razalovan na svim nivou. Zar je potrebno još nešto o VVV i Ilievu do da ih štiti lik koji iskonski mrzi partizan, Lalatović!!

avatar
nenadnenad1234
Monday, 03.12.2018
03:53

Da nas svi mrze ko sto nas Lalatovic mrzi, pa mi bi procvetali.

avatar
DekiStankovic5
Sunday, 02.12.2018
00:15

'Ivica Toncev najposteniji' :))))))))