Lalatović: "Nije bilo lako, pokazali smo da smo prava ekipa"

Autor: Beta Beta
nedelja 12.03.2017.
21:14
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je posle današnje pobede sa 3:2 nad Borcem u Čačku posle preokreta, da njegovim fudbalerima nije bilo lako da nadoknade rani gol.

Beta/FKČukarički/Ds
Beta/FKČukarički/Ds

Povezane vesti

Borac je dva puta vodio i na poluvreme je otišao sa vođstvom 2:1.

"Čestitam igračima na preokretu. Nije mala stvar primiti gol u drugom minutu, izjednačiti, pa opet primiti gol, otići na poluvreme  sa zaostatkom i preokrenuti rezultat. Rekao sam momcima u pauzi da ćemo ili da izgubimo sa 4:1 ili ćemo preokrenuti. To je ogroman rizik koji sam preuzeo na sebe kao trenera i eto taj rizik se isplatio", rekao je Lalatović za sajt kluba.

Lalatović je ocenio da njegova ekipa nije dobro počela meč, kao i da je Borac bio bolji u prvom delu.

"Moja ekipa je bila smušena u prvom poluvremenu. Odigrala je najlošije otkad sam ja u Čukaričkom. Jednostavno stajali smo daleko od igrača, nisu poštovali ono što sam tražio od njih. Ali, odlika jednog dobrog i kvalitetnog tima je da uspe ovako da preokrene utakmicu. Postigli su tri pogotka na teškom gostovanju i još jednom im čestitam im na pobedi", rekao je Lalatović.

On je kazao da je zadovoljan do sada učinjenim sa Čukaričkim.

"Posle pet kola osvojili smo 13 bodova, i da smo krenuli od nule danas bismo bili na prvom mestu sa Crvenom zvezdom i Partizanom. To je samo uspeh igrača, a ne mene i mog stručnog štaba. Još jednom Borcu čestitke na prikazanoj igri. Publika je danas mogla da uživa u prelepoj otvorenoj utakmici, gde smo postigli pet pogodaka. Fudbal se igra  za golove. Žao mi je što nije bio bolji teren, jer bi oba tima igrala bolje", rekao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke