Lalatović: "Nek se igra otvoreno, pa da vidimo ko je bolji"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.04.2018.
19:37
Izvor: Sportske.net

Nenad Lalatović jedva čeka duel sa Spartakom, možda i glavnim konkurentom za plasman u Ligu Evrope.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Jedna od odlučujućih utakmica u borbi za plasman u Ligu Evrope jeste meč Čukaričkog i Spartaka iz Subotice.

Meč se igra u nedelju od 19 časova na Banovom brdu.

"Očekuje nas jedna derbi utakmica. Igraju dve ekipe koje se bore za Evropu. Spartak je na početku plej-ofa imao nešto lakši raspored od nas. Mi smo imali Radnički, Partizan i Zvezdu, a oni to tek treba da imaju. Spartak ima igrače koji mogu da iskoriste minimalno opuštanje i reše utakmicu. Dobar su tim, ne rotiraju mnogo igrače, uigrani su. Za mene plej-of počinje tek od nedelje. Igrači su u dobrom raspoloženju. Spartak po kvalitetu zaslužuje gornji deo tabele. Nedavno su dobili novog trenera, Gaćinovića, i vezali su tri pobede. Ja mu ovom prilikom čestitam na tome. On je čovek kog ja jako cenim i poštujem. Želim mu puno sreće u nastavku karijere. Drago mi je da se osamostalio, jer je jedan dobar trener", rekao je Nenad Lalatović.

"Mene ne zanima kakav je ulog. Ja svoj tim neći menjati bez obzira šta je ulog. Imamo svoju filozofiju, želim da se nadmećemo sa Spartakom, igramo otvoreno, damo svoj maksimum i na kraju pobedimo. Očekujem jednu otvorenu utakmicu s obe strane, pošto i Spartak želi da se nadigrava. Ekipa koja bude bila bolja neka pobedi i mislim da u toj utakmici reba da se pokaže i naš i njihov kvalitet pa da vidimo ko je za Evropu", istakao je trener Čukaričkog.

"Sem Đurića, koji je dobio crveni karton protiv Zvezde, i povređenog Zorića, svi igrači su na raspolaganju i to me raduje", rekao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke