Lalatović nedavno branio Mirkovića, sad stao u odbranu trenera Vojvodine

Autor: Beta Beta
sreda 13.03.2019.
21:55
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je posle večerašnjeg plasmana u polufinale Kupa Srbije da je zadovoljan što je njegov tim ostvario cilj, ali da je nezadovoljan zbog primljenog gola.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Radnički je danas u četvrtfinalu pobedio Vojvodinu sa 2:1 i tako se plasirao u polufinale Kupa Srbije.

"Mi smo danas ostvarili svoj cilj i ušli u polufinale. Nije bilo lako, ekipa mi je prilično umorna, ali moraće da izdrže još u subotu protiv Zemuna, pa ću im dati četiri slobodna dana. Smatram da smo danas zasluženo pobedili i ušli u polufinale Kupa.

Nisam potpuno zadovoljan, jer je nedopustivo da moj tim prima gol u 93. minutu i zbog toga sam neraspoložen iako smo pobedili.

Ja kad vodim 5:0 ne smem da primim gol u zadnjoj sekundi i to moji igrači moraju da shvate. Ne smeju da se opuste. Ja želim da oni liče na mene i da uvek tako izgledaju na terenu", rekao je Lalatović posle utakmice.

"Da igram protiv rođenog brata davio bih ga 90 minuta i želim da se i moji igrači tako ponašaju", rekao je Lalatović.

On je poželeo Vojvodini da se plasira u plej-of Super lige Srbije.

"Smatram da moj kolega (Radovan) Krivokapić ne snosi nikakvu krivicu za poziciju na kojoj se Vojvodina trenutno nalazi", rekao je trener Radničkog.

Lalatović nije želeo da komentaršie potencijalnog protivnika u polufinalu Kupa Srbije.

"Ne bih sada komentarisao eventualnog protivnika, jer su i Zvezda i Partizan i Mladost ekipe za respekt, koje sa pravom imaju ambicije da osvoje ovo takmičenje kao i mi", kazao je on.

Trener Vojvodine Radovan Krivokapić kazao je da je veoma teško doći do željenog rezultata protiv tima koji sve vreme na terenu zna šta želi.

"Mi danas nismo mogli da im pariramo ni u jednom fudbalskom segmentu i ja bih želeo da istaknem da je Radnički primer kako treba da se radi u svim strukturama kluba.

Ja im želim da oni izdrže do kraja i ostvare svoje ciljeve. Mi smo pokušali sve što smo mogli, ali nam danas to nije pomoglo. Idemo dalje, okrećemo se Super ligi i utakmici sa Čukaričkim koju moramo da dobijemo ako želimo u plej-of", rekao je Krivokapić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Thursday, 14.03.2019
11:06

Kao i onih 10 u zadnjih par godina, koji su znali sta je sramota?
Kao verni navijac Radnickog, mogu da kazem sledece: U kakvoj je finansijskoj situaciji, Vosa sa ovim igracima pruza odlicnu igru. Jedino im zavrsnica fali.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 14.03.2019
09:08

Vojvodina je za drugu ligu...

avatar
RašaNoviSad
Wednesday, 13.03.2019
23:31

Radovane pametniji si kad ćutiš i bilo bo ok da odeš ako znaš šta je sramota