Lalatović neće o sudijama, opleo po domaćinu: ''Sramota!''

Autor: Darko Mitrović
subota 22.11.2014.
15:05
Izvor: Sportske.net

U prvoj reakciji posle remija u Kragujevcu, trener Crvene zvezde ponovio da je realizacija veliki problem njegovog tima, ali i žestoko prokomentarisao ''antifudbal'' koji je, po njegovom mišljenju, igrao kragujevački tim.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Za razliku od meča u Kruševcu, gde je Zvezda imala mnogo primedbi na suđenje, današnja sporna situacija oko isključenja Bogdana Planića nije bila tema za Nenada Lalatovića u njegovoj prvoj reakciji posle 0-0 na ''Čika Dači''.

On nije želeo da, bar za sada, komentariše suđenje, ali je izrazio veliko nezadovoljstvo i razočaranje defanzivnom taktikom njegovog kolege Neška Milovanovića na klupi Radničkog, koji je gotovo čitavo drugo poluvreme imao igrača više.

''Ne znam da li je bio ofsajd, ali ja zaista ne razumem da oni imaju igrača više, a ne žele da igraju fudbal, da probaju da pobede Zvezdu. Umesto toga, oni se zadovoljavaju bodom sa igračem više.

I ja sam bio trener manjih klubova, Voždovca, Napretka, ali nikad nisam molio svog golmana da ne ispucava loptu, da dobije žuti karton, to je sramota'',
besan je Lalatović.

A kad je u pitanju igra njegovog tima, jasno je da je realizacija očajna ove jeseni, što se i danas pokazalo, bez obzira da li je Radnički igrao defanzivno, ili ne.

''Bili smo bolji, ali ne mogu ja da uđem da dam gol, ta realizacija je ostala najveći problem'', dodao je Lalatović.

Njegovu izjavu pred kamerama ''Arene Sport'' možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dzontra Volta
Saturday, 22.11.2014
18:15

Komican ovaj Lalatovic. Da mozes da postignes gol, ti bi ga postigao parkirali ovi autobus ili ne.

avatar
Par Kečeva
Saturday, 22.11.2014
17:35

Sledeći put neka on kaže protivnicima kako da igraju.Kao da ovo ne radi pola lige.I njegov bivši klub dok mu je on bio trener.

avatar
Sale Mladenovic
Saturday, 22.11.2014
17:31

Ti ces biti trener kada budu i tvoji prethodnici koji su doveli zvezdu do ruba propasti.Izadji i kazi ja veze nemam,a ne da krivis svaki mec nekoga.

avatar
Patrick Bateman
Saturday, 22.11.2014
17:13

Lalatovicu budi malo samokritican.

avatar
mostar54
Saturday, 22.11.2014
17:05

Лалатовићу, за Звездин реми није криво одуговлачење играча Радничког. Криви су Ракић, Печник, Деспотовић и Катаи који ни стопостотну шансу не знају претворити у гол, али ипак имају предност у односу на Јовића, а Стефана Михајловића који је прави голгетер нема ни међу кандидатима за први тим.

avatar
Milos023
Saturday, 22.11.2014
18:41

Stefan Mihajlovic ne moze da bude u protokolu kad vise nije nas clan!

avatar
Branislav
Saturday, 22.11.2014
16:50

Zasto gospodin Lalatovic nije sebe video i svoje vodjenje ekipe??? Pa losiji fudbal ne mozemo igrati od ovog sto smo sad pokazali... Zasto se forsira ova formacija gde jedan u napadu vodi bitku sa celom odbranom i bez pomoci veznog reda, zasto se forsiraju neki stariji igraci koji ne mogu ni da potrce a ne jos da organizuju napad... Posle ove tekme ako ne das otkaz, ja stvarno ne znam sta treba da se desi da nam dodje pravi trener.

avatar
Homer J.Simpson
Saturday, 22.11.2014
22:16

Trebaju nam normalni ljudi da vode klub.Da imaju plan viziju i zdrav razum,da prepoznaju momenat u kojem se klub nalazi,pa da i u skladu sa tim i rade........A ne ko Terzic,nabacao tu 10 igraca,opteretio platni spisak,pricao titulama i LS,a finansije su pitaj Boga kolike i kakve..PA se spominju neki priajtelji kluba koji pomazu i sl......KAd doje neko razuman i racionalan,ko nema problema sa zakonom,ko ima viziju i znanje,onda ce taj da dovede trenera koji ce znati da postavi igru...A kad rezultata nema,onda ce taj trener ko god da bude,znati da bude i samokritican,a ne ovako komican kao Lalat.....
Igra nam ima tendenciju pada,iz kola u kolo,Lalat nista ne menja,samo tvrdoglavo gura...Ako se on uopste i pita pored Terze..Ako se pita,akoon odlucuje,onda nema znanje.a ako se nepita nista,onda jos gore,onda nema obraz i karakter......

avatar
Branislav
Sunday, 23.11.2014
16:27
avatar
Saturday, 22.11.2014
16:40

jedan od vasih rece kada su protivnici CZ bili osteceni : "koga briga , neka se zale , bitno da smo uzeli 3 boda" ... sto ti je karma

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 22.11.2014
16:38

bolji je radnicki bio

avatar
master_commander
Saturday, 22.11.2014
16:36

Ma trebali su da skunu gace i da se okrenu.. Koliko je nerealan ovaj Lalatovic.

avatar
FIRE 012 CITY
Saturday, 22.11.2014
16:34

Sta kaze ovaj veliki strucnjak sramota je da se igra bunker,sramota je sto od 3 spic igraca ne mozes jednog da sastavis i opet su svi drugi krivi samo gani vi niste HAHAHAHAHAHA!!!Kako je lepo smejati se, sa vama uvek cirkus!!!

avatar
Toni Kroos
Saturday, 22.11.2014
16:22

Ala se ovaj izlupa.. Pa ne bi oni bili klub sa najmanje postignutih golova u evropi (prim.aut. bruka Srbije) kada bi napadali na utakmicama.. Sudije ne treba komentarisati jer se desavalo da i nama na isti nacin pomognu tako da dok se ne iskorene pokvarenjaci iz naseg fudbala to cemo vidjati vo vjek vjeka.. Jedini krivac za ovaj remi je strucni stab sa rukovodstvom koji su doveli Despotovica i sacuvali Rakica.. Treba ih oterati obojicu i dovesti dva spica iz prve lige koji bi sigurno imali 15 golova za polusezonu (zajedno)!!
Respekt za navijaci Radnickog koji su pokazali da je zivot bitniji od fudbala i ostalih sportova i odali pocast ubijenom navijacu Zvezde!

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Saturday, 22.11.2014
16:18

slusati Lalatovica i njegove konferencije .... NE PROCENJIVO !

avatar
gunner14
Saturday, 22.11.2014
16:16

Svaka ti je na mjestu. I ja sam se izgrijesio na danasnji dan. Ovaj Radnicki ne da je demonstrirao antifudbal nego nemam rijeci. Ali isto tako se pokazalo i da imamo par stabala u napadu koje nije sposobno da iskoristi ni ono malo prilika koje stvorimo.

avatar
Peric Sladjan
Saturday, 22.11.2014
16:16

Sram ga bilo,cudi se sto se zadnjeplasirani tim brani sa igracem vise,svasta!

avatar
mileta
Saturday, 22.11.2014
16:12

Sta da se radi.Trebalo je da napadnu da se otvore i da im Zvezda tresne jedan gol iz kontre.

avatar
Povratak kralja BAN2
Saturday, 22.11.2014
16:10

Šta on ima da priča o sudijama, Danilo Grujić je celu utakmicu navlačio za Zvezdu i u više navrata oštetio Radnički 1923, ono je bilo sramota od suđenje, to što je pomoćnik napravio grešku zbog koje je Planić isključen ne može sve greške da potre kojima je Danilo Grujić oštetio Radnički 1923 i pre i posle te greške. Ja ne znam kako ga nije sramota onako da sudi.

avatar
PintoDaCosta
Saturday, 22.11.2014
16:36

Planic dobio crveni i ako je grac nad kojim je izvrsen prekrsaj bio u ofsajdu!
Na drugoj strani prekrsaj golamana nad Rakicem okarakterisan kao ofsajd a nema reci o njemu..

E posle toga je sudio na Zvezdinu vodenicu da bi mozda izpeglao onaj crveni i nedosudjen penal druze.

avatar
Povratak kralja BAN2
Tuesday, 25.11.2014
16:15

Prvo nije dosuđen penal za Radnički 1923 i pokazan prvi žuti karton Laziću zato što je zadržao igrača Radničkog očiglednim povlačenjem sa leđa! Zatim nije pokazan žuti karton u prvom poluvremenu Laziću u još dva navrata, prvi kada je namerno igrao rukom, a drugi kada je prekršajem na ivici svog šesnaesterca zaustavio igrača koji ga prelazi i ide ka njegovom golu! Četvrti žuti karton koji mu je sudija oprostio je kada je protivnika udario laktom po licu, žuti samo ako nije nameran udarac ako je nameran onda je crveni. Da je od početka pošteno sudio Crvena zvezda bi verovatno imala posle prvog poluvremena gol zaostatka i sigurno igrača manje! Rakić je bio u ofsajdu i u toj situaciji kada je dosuđen ofsajd jeste da je minimalan ali je bio ofsajd, a moguće da je bio u ofsajdu još dva puta kada je Zvezda imala velike šanse, prvi put kada je pogodio prečku, a drugi put kada je odigrao povratku Despotoviću mada ostaje samo na moguće jer nisu prikazali i te sporne trenutke. Sve u svemu Radnički 1923 je više oštećen od Zvezde, a možda i za sva tri boda.