Lalatović: "Ne mogu da budem zadovoljan, ali nemam šta da zamerim"

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.07.2018.
22:48
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je večeras da je Makabi Tel Aviv zasluženo pobedio, ali je istakao da veruje da će izraelskoj ekipi biti mnogo teže u revanšu na "Čairu".

Beta/Saša Đorđević/Mo
Beta/Saša Đorđević/Mo

Povezane vesti

"Ne mogu da budem zadovoljan, izgubili smo 2:0, ali kad se uzme da obzir da nisu igrala četiri standardna igrača, a minimum će tri igrati u revanšu... Nemam šta da zamerim igračima", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Radničkog izgubili su od Makabija sa 2:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Mi smo znali da Makabi ima odličan tim, s fenomenalnim pojedincima i da će nas svaka mala nepažnja, greška, mog tima skupo koštati. Prvo poluvreme smo pokušali da se obranimo, da posle oduzetih lopti probamo iz kontranapada da ih ugrozimo. Nismo u tome uspeli, oni su jako dobro vršili pritisak na moju zadnju liniju i vezne igrače, tako nismo uspeli da uspostavimo pas igru...", rekao je Lalatović.

On je dodao da je drugo poluvreme bilo još teže za njegovu ekipu.

"Pogotovo od 60 minuta jer je ovde jako velika sparina i to se primetilo kod mojih igrača, da su poslednjih 20-30 minuta pali", rekao je Lalatović.

Lalatović je kazao da je Makabi zasluženo poveo, a nije želeo da komentariše drugi gol koji je izraelska ekipa postigla iz penala.

"Još jednom je igrač Makabija pokušao da iscenira još jedan penal i zato je kažnjen kartonom", rekao je Lalatović.

Revanš se igra za nedelju dana na "Čairu".

"Zaslužena pobeda Makabija ali sigurno će biti mnogo teže na Čairu jer će nam se vratiti svi igrači i mislim da ćemo biti mnogo ozbiljniji, mnogo konkretniji i opasniji po njihov gol", rekao je Lalatović.

Vladimir Ivic

Trener Makabija Vladimir Ivić rekao je da je njegova ekipa bila bolja u večerašnjem meču.

"Očekivali smo tešku utakmicu, očekivali smo ekipu koja će da stoji sa 10 igrača iza lopte, koja će pokušati da nas ugrozi na kontanapad kao što su i igrali... Mislim da smo bili bolji, da smo imali više od igre. Ali, ovo je prvo poluvreme, drugo je za nedelju dana u Nišu. Mislim da će se odlučiti ko će proći dalje u Nišu", rekao je Ivić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Friday, 27.07.2018
08:47

Umesto Randjelovica, decka koji je pokidao u nedelju, on ubacuje Aleksu i Acu Jovanovica. Mali je brz, vatra od igraca, bio sam siguran da ce ga pustiti. S njim bi, ako nista drugo, bili mnogo opasniji u napadu. Lose, lose...

avatar
Iznogoud
Friday, 27.07.2018
01:29

Makabi je dosta kvalitetniji tim, to stoji, ali ovde Radnicki nije imao nikakve sanse, jer je postavka igre bila potpuno pogrešna. Igras protiv tima koji je jos u orioremnom procesu i koji odlicno kontrolise loptu, a ti se povuces, prepustis loptu i ne istrcavas kontre sa vise od 2-3 igrača. Nema sta da zameri igracima, ali trebao bi sebi

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 26.07.2018
23:45

Нисте могли боље против јако мотивисаног и добро уиграног тима. Ја вам желим да на Чаиру урадите велику ствар за град Ниш и српски фудбал.

avatar
3x3
Thursday, 26.07.2018
23:00

"Mislim da ce se odluciti ko ce proci dalje u Nisu". Bravo za genija Ivicu za ovu izjavu.