Lalatović najbolje sačuvao za kraj

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.02.2019.
17:56
Izvor: Sportske.net

Velika su očekivanja trenera Radničkog iz Niša pred poslednju proveru koju će ekipa u utorak imati u Antaliji.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Radničnog iz Niša u nedelju su imali četvrtu proveru u sklopu centralnog dela priprema za prolećni deo sezone.

Ruska Čajka savladala je drugoplasirani tim Super lige minimalnim rezultatom (1:0), ali trener Nenad Lalatović nije bio nezadovoljan, imajući u vidu da je najbolje igrače svesno poštedeo.

"Ovo je ipak bila prejaka utakmica za naše mlade igrače, koji su činili većinu prve postave. Želeo sam da im ukažem šansu protiv jedne tvrde ekipe i nisam nezadovoljan onim što sam video. Igralo se oštro i sa puno duela, naš kapiten Aleksandar Jovanović  zaradio je ozbiljnu povredu vilice i u takvim okolnostima su se Rusi bolje snašli. Nosioce igre sam odlučio da odmorim i nisam hteo da ih ubacujem u drugom poluvremenu i tako rizikujem neku povredu, jer je meč zaista bio pregrub", objasnio je Lalatović.

Radnički je od dolaska u Antaliju pretrpeo poraze u duelima sa Podbrezovijom (0:2) i Čajkom (1:0), a savladao je Avangard (3:0) i Spartak iz Trnave (2:1). Generalna proba zakazana je za utorak protiv Rubina iz Kazanja.

"Očekuje nas meč protiv Rubina iz Kazanja i tu ću svakako izvesti najjači mogući sastav. Mi smo pre neki dan pobedili učesnika Lige Evrope Spartak iz Trnave, a Rubin je još atraktivniji rival, jer je u pitanju tim sa godišnjim budžetom od preko 60 miliona evra. Utakmica sa takvom ekipom je veliki izazov za nas i to će nam biti najbolja moguća provera pred nastavak sezone", zaključio je Lalatović.

Rubin iz Kazanja trenutno zauzima šesto mesto na tabeli ruske Premijer lige i nema dileme da će duel sa ovim timom biti odlična provera za izabranike Nenada Lalatovića pred nastavak takmičenja u Super ligi i Kupu Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke