Lalatović najavio sumnjive radnje: "Voleo sam podelu jer je manje moglo svašta da se radi"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.07.2019.
15:59
Izvor: Sportske.net

Nenad Lalatović na prvoj zvaničnoj konferenciji za novinare od svog povratka u Vojvodinu.

screenshot - Youtube
screenshot - Youtube

Povezane vesti

Novi šef struke Vojvodine Nenad Lalatović je održao konferenciju za novinare pred utakmicu protiv Mačve koja se igra u subotu od 20 časova na stadionu u Bačkoj Palanci, razlog su radovi na stadionu "Karađorđe".

"Za sve nas je jako bitno to da našu Vojvodinu ojačamo sa kvalitetnim igračima. Od kada sam se vratio ovde, moja velika želja je da nastavim u istom stilu kao i prvi put, odnosno sa uspesima i da opet igramo Evropu. Prvo kolo je uvek neizvesno, pogotovo što još uvek pravimo ekipu i pojačanja dolaze u hodu. Da bi se uigrala i bila na nivou koji želim, ekipi će sigurno biti potrebno još vremena, ali za nas izgovori ne postoje, a ja alibi nikada nisam tražio, te ćemo dati sve od sebe da već od prvog kola počnemo da pobeđujemo i odvedemo Vojvodinu među prva četiri tima na tabeli. Vojvodina kao klub i Novi Sad kao grad to apsolutno zaslužuju", rekao je Lalatović.

Nenad Lalatović je rekao i da je njegov novi klub  završio sa prelaznim rokom.

"U suštini, za nas je prelazni rok završen i možemo eventualno da dovedemo još jednog igrača. Ja sam zadovoljan sa prelaznim rokom i moram da kažem da je uprava kluba dala mnogo toga da dovedemo te igrače. Istovremeno, bili smo i skromni, jer za igrače nismo plaćali obeštećenja od po 300-400 hiljada evra, već smo dovodili one kojima je istekao ugovor i koji bi došli da igraju za platu. Neki od njih su imali pauzu u igranju utakmica, ali ipak imaju dobru karijeru iza sebe", ističe on.

Lalatović je praktično potvrdio da postoje sumnjive radnje u srpskom fudbalu.

"Iskreno, više volim sistem u kojem se dele bodovi, jer manje može svašta da se radi i ne može da se desi da, recimo, ekipe koje su pri vrhu u plej-autu mogu praktično da odigraju sedam utakmica bez značaja, a sličnih situacija ima i u plej-ofu. Mislim da sa podelom bodova nema opuštanja i svaka utakmica je bitna, a ne volim ni kad se prvenstvo završi mesec dana pre zvaničnog kraja takmičenja", rekao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 20.07.2019
12:34

Lalatovic kakav god da je bar ne moze da cuti na ono sto se radi u srpskom fudbalu. Setite se samo ko je prvi digao glas protiv podele bodova i ko jedini nema problema da se izglasa bilo kakva odluka u srpskom fudbalu, ako je to u njegovom interesu - zvezda.

avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 19.07.2019
21:42

Dobra ova što sedi pored njega.

avatar
Brajkoo
Friday, 19.07.2019
18:12

A svi znaju da je ovo rezimski trener, da trenira uvek ekipe koje najvise muljaju

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 19.07.2019
17:17

Svi mi koji smo ostali bez teksta :-)

avatar
skoneee????
Friday, 19.07.2019
17:14

Bravo . . .eee zvezdo i on ti okrenu ledja 😂😂😂