Lalatović: "Nadigravaćemo se, nećemo se braniti"

Autor: Beta Beta
petak 17.11.2017.
15:34
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da njegova ekipa u Kruševac putuje s namerom da se nadigrava sa Napretkom i da da sve od sebe da se u Beograd vrati neporažena.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

"Očekuje nas možda i najteže gostovanje ove polusezone odličnoj ekipi Napretka iz Kruševca. Igraćemo na terenu na kojem gosti teško dolaze do bodova. Imaju tim da budu medju prva četiri u ligi po imenima igrača. Promenili su trenera, došao je Miša Kosanović i jedini su uspeli da pobede Crvenu zvezdu što sve govori o kvalitetu našeg protivnika", rekao je Lalatović.

Fudbaleri Čukaričkog sutra gostuju Napretku u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Čukarički i Napredak posle 16 odigranih utakmica imaju po 28 bodova i nalaze se na šestom, odnosno sedmom mestu na tabeli.

"I mi poslednjih 13 utakmica imamo jedan poraz i idemo puni samopouzdanja tamo da igramo. Nadigravaćemo se, nećemo se braniti, pa da vidimo. U suštini daćemo sve od sebe da se vratimo u Beograd neporaženi, to bi za nas bio uspeh", naveo je Lalatović.

Lalatović je naveo da u predstojećem meču nema favorita, već da su šanse za pobedu podjednake.

"Ko bolje udje u utakmicu, lakše će doći do pobede",
rekao je trener Čukaričkog.

U Čukarički se sa pozajmice iz kazahstanskog Irtiša vratio napadač Beko Ismael Fofana i kako je rekao Lalatović, najverovatnije neće konkurisati za utakmicu protiv Napretka "jer nije stigla ispisnica iz Kazahstana".

Utakmica se igra sutra od 17.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke